teman2....

Wednesday, August 6, 2014

raya ke2 dan ke3 di Kerteh...

as salam sume kwn2,

maaf semalam sunyi tanpa berita, arini ptt bt ntry WW tp jd ntry bebel... raya ke2 msh kt kerteh jln2 beraya kt dungun rumah kwn blog nih kak Raihan, mekasih yek kak sudi terima kedatangan kami... pastu jln2 ke rumah kwn edy kt dungun sekitar UiTM dungun, pastu terus balik umah...... 

Raya ke3, pagi dlm kul9lbh dh bertolak ke johor, tp sebelum tu singgah kuala kemaman dulu cari satar, otak2 n keropok lekor utk jd ole2 balik johor... maklum otak2 kemaman lain dr otak2 kempas kt johor nun...

Raya ke 4 kt johor nnti kite sambung yek kwn2...


ni lah dia kak Raihan... fail muke aku pakai tudung ada lace gini... mcm mokcik kui3

si bujang nih kene dukung ngn papa sbb asik nk lari je kuar dr pintu... ni pas sibuk naik tangga


dhla baju sedondon kotak2 merah itam.... 

ni antara bff papa masa mude2 dulu... 


beria dia nk cium bby yg tgh tido tuh


balik beraya tertido kepenatan... sampaikan mama tak blh nk kuar ke mesramall cari brg

raya ke3... pagi sebelum gerak balik johor sibuk main kuda ngn sepupu nyer

singgah beli otak2 n satar...sodap wei

p/s: otak serabut nengok opis yg serabut dek kerana renovation

14 comments:

hainom OKje said...

Dengar pun dah terliur Dana hehe....
Oh beraya Kerteh dululah yeh..... mana gambo first Raya nya?

Kakzakie said...

Tak ke pantai ke Dana? Kalau kakak ke T'ganu mesti nak ke pantai. Pantai sana bersih dan cantik...

Sarah Talib said...

Sedap tu satar...lama dh tak makan. Ayyan nmpk happy sungguh boleh main kuda.

Hilmirda Daud said...

Otak-otak... sedapnya.

norey said...

Tq sudi datang dana..lain kali datang la lagi..

Sayangnya Aiyan kat baby..nak mintak adik la tuu..hehehhehe..larikkkk

Aida78 said...

selamat hari raya dina...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Masa hari raya ni lah kita ambil kesempatan untuk saling ziarah menziarahi saudara mara kan Norhidana.. bertambah erat siratulrahim..

cheq da said...

Raya sakan kat gane yea dana..

Hazmin Hamudin said...

Time raya pun berniaga jugak otak2 ni ye.

NEKCIK said...

nekcik dapat juga bli otak otak kelapa original dulu...oder 100 keping kau..ikan parang lak tu...seksa milih tulang namun dah suka

Mimi Azirah said...

lama xmkn satar...sedap tuh

aizamia3 said...

sedapnya sata tu.. ;)
ni kalau akak.. beli dan terus makan.. nyum2.. sedapnya..

aizamia3 said...

sedapnya sata tu.. ;)
ni kalau akak.. beli dan terus makan.. nyum2.. sedapnya..

ros_reeza said...

akak, ke johor tu kat mana?..