Wednesday, September 30, 2020

WW GULA-GULA NANONANO

Assalamualaikum semua,

Korang pernah makan tak gula-gula ini yang sangat terkenal pada tahun 90an . Tapi sekarang dah tak sesedap dan semasam dulu. Dulu mesti ada iklan kat tv, sampai kita hafal lagunya. Nostalgia betul

biasa jumpa yang perisa ini, perisa lain tak jumpa lagi

ini gambar dalam nya yang terbaru... 


rupa dalam nya... tapi tak sama rasa macam yang dulu

34 comments:

  1. ♪♪♪ nan-no nan-no nano., hehe wak pon tringat gak.,
    manis manis masin rasanye kannn., ;p

    ReplyDelete
  2. klasik sungguh. teringat zaman kecik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, sekarang rasanya dah tak macam dulu... nak makan ini otomatik teringat lagunya

      Delete
  3. Terus ternyanyi..nano nano..haha
    Ada masam masam tu yang sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhehe memang tak boleh lupa dia punya lagu kan kak

      Delete
  4. mengimbau nostalgia..ada anak angkat mak..die akan belikan ni setiap hari bila die balik keje..smpai saya dah besar ni coklat ni mesti ada stok kat rumah tau kak..hehe ehh gegula

    ReplyDelete
  5. lejen betol nano nano ni..
    terngiang2 lagu dia.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... siap ingat iklan dia 1 family tu nyanyi2

      Delete
  6. akak suka ni he hee
    nano nano sedappp

    ReplyDelete
  7. dah lama tak makan..
    lagu iklan dia best.
    Nano nano nano nano...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe jarang orang tak kenal lagu iklan dia kan

      Delete
  8. Ya memang popular, lagu itu sampai adik buat ejek-ejek akak dia ini. Hehe. Tidak sedap lagi ya? Lama tidak nampak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sesedap dulu bagi saya... tapi still ada rasa masam manis tulah

      Delete
  9. Dah tak sedap Dana..
    Dulu popular sebab madam Manis Kan..😄

    ReplyDelete
  10. pernah...dulu memang suka gila dan siap hafal lagunya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi sekarang dah tak sedap dulu dah bagi akak...

      Delete
  11. Pernah makan dulu. Berebut-rebut dengan adik-adik, haha.
    Ada lagi gula-gula ni ya.

    ReplyDelete
  12. bernano nano lagunya di kepala kan hehe :)

    ReplyDelete
  13. Masih ingat lagunya....nano nano nano nano nao nano....

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang orang takkan lupa punya dengna lagu dia tu kan kak

      Delete
  14. memang sengaja suruh ammi nyanyi kan???
    ammi dulu tak suka sangat sebab dia masam nak matiiiiiiiii

    ReplyDelete
  15. wow! Legend. gula-gula ni saya makan dulu-dulu masa kecik-kecik dulu

    ReplyDelete
  16. Tetiba teringat iklan dia.. nano..nano..

    ReplyDelete
  17. Rasa dia dah lain.. selalu kalau beli mesti ternyanyi.. hehehe

    ReplyDelete
  18. Dulu masa popular suka gak beli gula gula ni. Pastu sekarang tak pernah jumpa dah. betul kak, rasa dulu dan sekarang dah berbeza.

    ReplyDelete
  19. gula2 ni pernah popular dulu..smpai skg msh ade ye dana..dasyat!

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...