teman2....

Friday, March 30, 2018

spek baru lagi.... boolllat molek

As salam semua kwn2

Untuk org berkaca mata mcm aku nih, bila dpt tukar spek baru.... rasa seronok sgt, kira mcm dpt tukar style baru.... 
Baru2 ni belek2 gambo lama pastu perasan, raya 2 tahun lps kt kerteh aku dh pakai spek nih, jd tahun ni aku nk tukar la style lain skit, tu yg ajak edy pi focus point kt Aeon big wangsamaju usha2 spek.... 

Aku ni jenis beli spek yg murah2, tp sbb kali ni tambah transition spek tu, kengkonon nk ala2 mcm sunglasses la, tu yg agak mahal skit la... 
Kali ni aku telah mengepau papa aiyan supaya membelanja spek nih hehhehe

smlm aku ada share 2 pilihan terakhir yg aku tunjuk kan... kadang bila tgk balik apa yg org nya piihan... hahahha apasal aku selalu berlawanan ngn org nih

masih ttp setia buat spek di sini.... 

bekas spek dia pun cun... hijau striking 

nampak bolat molek kn muka aku ngn spek baru ni hahhaha.... gasakla
6 jenis gaya spek dari muda sampai ke tua...

8 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Cantiklah dana..
Padan pulak dgn tudung tu..

Akak ni mcm nak ganti power ni..
Sebab dah kabur spek ni..
Tapi tu lah nak gi kedai cermin mata tu tak sempat lagi..

aryan azra said...

boolat pun boolat lah dana janji comelll

norhidana miswan said...

k Norhayati- hehehe klu tuudng lain camne tuh agaknya kak ye... ni sbb dh tambah powerr pun iya jgk kak

k Aryan Azra- hahahha comel apanya kak, gebus la

Juls Julie80 said...

comel dah tuu <3

Cho Zila said...

akakpun baru beli spek bulatni... Comeljer Dana... akakpun dulu rasa janggal tapi dah lama pakai perasan comel...

Warisan Petani said...

wak tak rabun lagi.
jadi taklah pakai spek

TukangKebun said...

Kak pun teringin nak tukar spek ni...tak menyempat lagi ni...
Sebab menunggu ada peluang nak pergi kedai Megane kat AEON Shah Alam...berkenan design sana.

norhidana miswan said...

Juls Julie80- macih2

k Chozila- hehehe... klu tak kita yg perasan comel sapa lg yek kak

wak WP- spek itam boleh wak, sambil2 jln2 mkn angin bergaya tau

k Diana TK- tulah kan kak, klu dh bizi kadang tak nyempat2nya