Tuesday, March 6, 2018

Gangguan air di selangor dan KL

 As salam semua kwn2

harini hari pertama di katakan ada gangguan air di sekitar kl, selangor n beberapa kawasan lagi.

Dr semalam dh tadah air siap2, kt umah ngn kt opis....
Ptg td msh ada air lg kt toilet tu tp esok tak tau lah.... hrpnya cukupla air yg di simpan tu utk kegunaan sampai khamis nnti.

boleh tahan banyak kawasan yg kene berjaga2

12 comments:

Azian Elias said...

ALHAMDULILAH.. tpt akak tak terjejas pun...syukur sangat.

Warisan Petani said...

kenapalah diganggu2 air tu.
Kang ada orang tak mandi pegi pejabat.

Inani Hazwani said...

Paling tak suka bila tak ada air ni kan, semua kerja tak jalan nanti. Heheh. Nasib baik tempat Nani tak terjejas.

mamapp said...

Huhuu rumah mama terlibat ni. Susah juga X de air berhari2. Btw Syafi mmg Naik badan dia skrg since darjah 2. Membesar dgn jayanya haha

norhidana miswan said...

k Azian- bestla akak

en WP- heheheh pg td nsb ada lg, hrp2 ptg ni ada lg air tangki nya... tp ada simpan air 3 tong kt umah

Inani- bestla nani, tak terjejas

Mamapp- tulah klu kjp je takde air ok tp ni mcm lama..

Amy Hilmirda Daud said...

rumah akak ni mengharapkan air tanki aje, minta-minta cepatlah ada air balik.

E'in said...

pada e'in, lebih baik takde elektrik dari takde air.. huhu

Mimi Azirah said...

Adik adik sy duk kl. Yg no 2 smp tpaksa balik kg sbb air takde...semua kerja jadi tergendala..kesian dia anak anak kecik lg..adik sy no 3 je tak balik dia berdua je..air bleh jimat2 lg

Hans said...

semoga tabah menghadapi liku2 cabaran tak ada air

Mar Mansor said...

moga gangguan tak berterusan.
Janji Kita

norhidana miswan said...

k Amy- kalau tangki beso sempat lah kak

E`in- akak setuju jgk tuh ... tp klu kt opis yg terttp mcm akak klu takde letrik lama2... bikin pns gk

Mimi- tulah yg sshnya... klu kebetulan mana kawasan yg dr selasa dh takde air... mmg nngis

Hans- hehehe nsb kamis dh balik johor selamat skit lah kt kampung

Mar- hrpnya gitulah... tp risau jgk kot2 berulang lagi n lagi

Mommy Cici said...

area umah Cici takde dalam list, tapi sama jugak terjejas. dah siap tadah pun masih tak cukup. maklumlah duduk flat. kawasan kecik. banyak pakai air pulak.

ada sekali sampai kami beli mineral botol besau banyak banyak