teman2....

Wednesday, July 9, 2014

WW Alhamdulillah....

as salam sume kwn2,

berat aiyan sebelum operate 10.5kg skrg nih lps sebulan lebih operate berat dh 12kg... alhamdulillah




gini lah gaya kalu dia nk mkn sekali... duk dekat je... 


23 comments:

norey said...

alhamdulillah..semoga aiyan terus membesar dengan sihat..

nur anis said...

alhamdulillah..:)

norhidana miswan said...

k Norey- amin2

Nur Anis- mekasih dik

NEKCIK said...

alhamdulilah...da sihat ayyan..balik raya nnti boleh lari lari kat laman kampong kan

Daddy Ziyyad said...

alhamdullilah..:)

baju raya aiyan dah prepare tak? :)

lieyalatif said...

alhamdulillah...berat dah naik cantik tu ...

aiyan terus sihat yeak...

norhidana miswan said...

Nekcik- tak pyh tunggu raya skrg nih pun dia berlari mcm apa

DaddyZZZ- alhamdulillah doc, baju raya dh bt mmg bt bsr skit, cume nk beli seluar ngn baju kene lbh kan skt lah saiz nyer

LIeya- hrp2 gitu lah lieya, tp dia bkn jenis minat mkn, jenis memilih nih

Nafira usof said...

Salam Kak Dana..
rajin bapaknye melayan anak makan nasi yer. bertuah Aiyan.. hehehe

Tihara said...

alhamdulillah seronok tengok
aiyan dah makin sihat
permata hati mama dan papa :)

UmmuAidan-Arissa said...

10kg lebih jer aiyan dana bf this? mmg kurus giler tuh ..arissa pun dah 8kg umur setahun..anyway harapnya aiyan cepat membesar dengan sehatnya..jadi gemok lagi cute..:)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Alhamdulillah. Dah beransur baik. Suka saya tengok bila tengok anak-anak kecil gembira.

cheq da said...

Alhamdulillah dana..semakin cihat nmpk aiyan

Sis Vee said...

alhamdulillah .semoga ayyan semakin sehat .

Fieda Zan said...

good aiyan!!!

aizamia3 said...

Moga dak Aiyan membesar dengan kuat dan sihat hendakNYA..

ros_reeza said...

Alhadmulillah..suka dengar perkembangan Aiyyan :)

aryan azra said...

salam kak...

alhamdulillah..seronoknya tgk aiyan,moga terus sihat ye

aryan azra said...

salam kak...

alhamdulillah..seronoknya tgk aiyan,moga terus sihat ye

Kakzakie said...

Alhamdulillah... syukurnya kakak suka dengar berita macam ini Dana.

Moga Aiyan terus sihat dan ceria..

norhidana miswan said...

Nafira- dia mmg anak bapak lah zura oi... mcm belangkas

k Tihara- alhamdulillah kak...

k UmmuAA- aah kak, aiyan mmg kurus tp dia tinggi... itulah hrp2nyer gitu

PMDR- alhamdulillah dik

Cheqda- amin2 mekasih

Sis Vee- mekasih kak

Fieda- tq

k Aizamia- amin2 mekasih kak

Ros- alhamdulillah dik

Aryan- amin2 mekasih

k Zakie- mekasih kak

LYAfrina said...

alhamdulillah..oga aiyan terus survive ye.. ok la tu berat bdn 12kg.. nk sama dh dgn kaka asya ni.. bru je 13kg umur 6thn.. alahai..apa nk jd kakak asya ni.. malu dgn aiyan ni..

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah...aiyan dh sihat

hainom OKje said...

Alhamdulilah...Ayyan semakin berselera. Nampak ke Dana naik badan dia tu?