teman2....

Wednesday, July 23, 2014

WW yang lama bertukar baru

as salam sume kwn2,

lagi 4hari kite dh nk sampai syawal, cpt betul ramadhan meninggalkan kita.... tak terasa berpuasa tahun nih...  maaf kpd korang sbb blog picisan nih tak bt ntry semalam, agak sibuk lah korang... pastu ngn keadaan intenet yg agak nazak... (sorry terbebel lak)


wallet lama usianya tak sampai setahun pun rasanyer tp dh teruk mcm dh pakai 5thn... 

asik dok kene perli je dek kwn2... tp sbr tunggu dpt duit tunggakan

amik brand sembonia je, yg penting genuine leather ... hrp2 tahan sampai bertahun

ni lah sandal kt opis ngn jln2... aritu ada beli kst bata tp tak selesa lah... ni lg selesa

tp dh tukar ngn yg nih, utk raya n sesuai utk opis sekali


p/s: semangat nk bt keje dh takde rasanyer minggu nih, jiwa dh sampai kt kampung dh... walaupun kene raya kerteh dulu tp jiwa dh sampai johor...huhuhui... tp ttp hepi balik kg

p/s/s: alhamdulillah, doc ckp operate aritu ok, jntung aiyan makin baik n lps nih tak pyh lg mkn ubat hospital....

15 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cantik sandal yg last sekali tu.. berkenan pulak akak..

Selamat hari raya.. berhati-hati dijalan raya ye :)

norey said...

kadang sayang nak beli baru..pakai sampai betul² nazak...hehehe

raya kerteh dulu...jom la datang singgah dungun jika ada kelapangan..

Alhamdulillah Aiyan semakin baik dan sembuh..

ros_reeza said...

Alhamdulillah..suka dengar perkembangan Ayyan...
nak beli jugak kasut.. tapi belum terbeli..

Nafira usof said...

Salam Kak Dana~

Wahhhhh.. purse raya lah tuuuuu.
boleh lah lawan pisau raya saya! hahaahahha.
cantek warna purse tuh~

Zura punye sandal keje pon beli yang berjahit camtuh.. tapi bukan brand kokedai lah.. tahan lasak sungguh.. beli raya tahun lepas.. skrg pon masih boleh pakai.. pecah rekod betol ketahanan kasut tuh. :)

kita geng raya nih!!
merah~ cantek kasuhnye.. tapi kaki zura tak sesuai sgt pakai kasut camtuh.. kembang semangkuk.. uwaaaaaa~

norhidana miswan said...

k Nurhayati- jom kak kite pakai kasut sama

k Norey- dana selagi blum rosak selagi tu pakai je kak... boleh akak bg lah no contact, boleh je nk raya sana

Ros- amin2... lps raya pun takpe dik, opis msti ada bt sambutan raya kn

norhidana miswan said...

Nafira- hahahah dh nazak sgt kan walet akak tuh, kasi can lah

akak selalu pakai kasut sarugn je, dh try 5 ke 6 pasang tp takde saiz itu yg pakai kasut ttp tuh

lieyalatif said...

cantik dana...aku suke kasut ko...lawo2 heheeheh aku pun mcm ko laa kasut raya merangkap gi opis haahahahaah....

bagus ko pakai satu barang betul2 sampai lunyai dana....aku suke org mcm ni...menghargai barang tu sepenuhnyeee...lagi pun tak le membazir kan...

Mar Mansor said...

siyes cantik sandal merah tu

nurbijen said...

purse saya lagi nazak dari dana punya... dah lebih 10 tahun pakai... dari zaman belajar lagi, sekarang dah berank 3... hihihi, dah lama juga duk usha purse, tp sampai skrang belum jumpa yg berkenan...
Cantik sandal merah tu...
Alhamdulillah, ayyan pun dah maskin sihat.. cer pose gambar ayyan

nurbijen said...

purse saya lagi nazak dari dana punya... dah lebih 10 tahun pakai... dari zaman belajar lagi, sekarang dah berank 3... hihihi, dah lama juga duk usha purse, tp sampai skrang belum jumpa yg berkenan...
Cantik sandal merah tu...
Alhamdulillah, ayyan pun dah maskin sihat.. cer pose gambar ayyan

mia izzati said...

gojes kasut akak..emmm memang berbaloi..kak dana..selamat hari raya aidilfitri ye..

norhidana miswan said...

Lieya- yelah dh banyak aku cube tp 1 pun takde yg ok... tpaksa amik yg berttp... aku mmg gtu, jenis pakai brg satu je sampai lunyai baru beli baru

Mar- mekasih

k Nurbijen- kalu kulit mmg tahan kak, dana kalu tak lunyai gitu mmg syg lg nk ganti baru kak...

Hazmin Hamudin said...

Bertukar sempena raya sekali la ni kan.

inazamri said...

wah merah ang2 gitu.akak suka la sandle merah tu cantik.selamat menyambut lebaran dan maaf zahir batin dr akak

Mimi Azirah said...

purse sy pun dh uzur...xtukar lg..bru bli raya thun lpas..genao setahun pakai tp dh mcm dh pakai lama..