teman2....

Tuesday, May 24, 2011

bercuti di sini OBSTETRICS & GYNAECOLOGY

as salam kawan2....

hrp sume sihat ye, maaf aku menghilangkan diri kejap, kene gi bercuti kt O&G, HKL
maklum lah org banyak masalah kan
jumaat tuh aku ada chekup kt HKL, tup2 BP naik mencanak2 jwb nyer duk lah ko kt wad tuh
4 hari gk lh aku bermlm kt situ...
alahai sejak peknen nih dh 2 kali msk wad... takpelah demi si tecik nih aku korbankan lah segalanya
korang doakan yg terbaik utk aku ek
skrg nih dpt mc sampai kamis... rehat kt wad udah kt umah lak smbung ek

10 comments:

NM02 said...

take care tau...

Lelord said...

jaga diri leklok

Citarasa Rinduan said...

sayangku...

kesiannya kamu..
tak apa. demi baby kamu..
jaga diri sayang, nanti update bila dah discass ya

norhidana said...

k nieza- ye tq kak... mmg berehat2 di umah ni

norhidana said...

k lelord-ye kak tq

norhidana said...

k ayu-dana dh discharge pun kak isnin aritu
ni duk rehat2 kt umah... ye kak kene bkorban demi bby, tq kak

sahromnasrudin said...

wah..check in kat HKL erk...best tak check ini cane hehehehe..takpe, demi baby kan

norhidana said...

en sahrom- itulah org lain chek in kt hotel saya duk kt wad.... best tak best tp dh tpaksa,.. hadap jelah

sahromnasrudin said...

mesti sesak kat HKL kan..diorang kata Ampang is better

norhidana said...

en sahrom- tak la sesak mana... cume org sntiasa ada, ampang mybe better tp kalu ada problem mcm saya better kt HKL sbb kt situ ramai pakar terutama O&G