teman2....

Wednesday, April 27, 2011

rezeki duit poket utk aku...

as salam sume...

aku kadang tak terpikir hobi yg suke2 blh jd kan sumber pendapatan yg boleh thn la gak...
cume perlu kerajinan n kesabaran je yg lebih...
walaupun dlm tak larat2 ada gk aku amik tempahan skit2... tp yg bg tempoh masa lama jelah aku amik...
milik pelanggan ttp aku... k watie n adik nyer...

aku highlite skit bhg baju

dsign kt bhg tgn....

dsign kt baju k watie customer ttp nih

siap ngn tudung sekali nk glamers

p/s: walaupun kwn baik ku pn emy bising2 jgn memanik lg tkt BP aku naik, tp aku bt gk lah skit2 hehehhe
blh la dpt duit poket skit2 heheheh

8 comments:

.:Mama Dhia:. said...

pandainyer jahit manik..
cantik..
amek tempahan ker??

mamasuri said...

wah rezeki boboi tu..
memang aku bebel itu utk kebaikan ko tu..
hehehe..

norhidana said...

mama dhia- tq, ye mmg amik tempahan selama nih cume part tme job je, skrg nih je agak slow hehhe

norhidana said...

emy- yeye baik mem, tau ko tu syg aku hehehe
rezeki boboi tp utk mama dia

Citarasa Rinduan said...

yaya ampun...
dana.. berapa harga macam baju nie???
kak nak awak buatkan utk kak..
sangat2 teruja lihat hsil kreativitimu

norhidana said...

k ayu- heheheheh
kalu mcm baju biru atas tu yg higlite ngn bunge kt tgn tuh rm77
kalu baju biru ngn bunge2 pink+cream kt tgn tuh rm67 je kak

sile lah mengantar baju kak... blh2 utk akak dana bg sepesel harga

zee nazeri said...

Kalau tak menganggu ksihatan, takper..
Rezeki jgn ditolak..hehehe

norhidana said...

k zee- tp kalu terlalu mengadap blh gk menganggu kesihatan kak...
itu yg bt ngn masa santai2 je....