teman2....

Tuesday, April 19, 2011

kisah berkursus di langkawi...

as salam sume kwn2...

15-17 april aku ada kursus setiausaha kt grand continental langkawi... berkursus sambil berjln2... lg2 lah aku tak penah sampai lg itu pulau... nyeh2.. itu yg sunyi skit blog aku dr melawat blog kwn2... blog aku pun mmg dh sunyi kan... heheheh

kursus kali nih khas utk setiausaha pejabat kt jupem di hq n juga dr state... so, dptlah merapatkan hubungan antara PA2 lain, sambil berkongsi2 cite n pengalaman... mmg mcm2 yg kami dpt.. dpt lak penceramah yg mmg best... tak ngantuk walaupun kursus kami mmg agak padat...

jom lyn gambar2 semasa kt sana...
sampai je kt airport langkawi

pas letak beg kt bilik terus cuci2 mata..mmg rambang mata

kelas hari terakhir... ngn membe bilik..

kwn2 grup yg spoting2

ceh konon2 bt pembentangan...

ngn penceramah kami yg best miss jem..

10 comments:

zee nazeri said...

Byk ke borong coklat, Dana..hehehe

NM02 said...

ah.. tak sabar nak terbang ke langkawi bulan 6 nnt. idaman suri, tunggu kedatanganku kali kedua.. auchhh...

norhidana said...

k zee- nyeh3... adalah skit2 kak... 2-3 jenis skit campur2 heheheh al maklum lah mmg rambang mata

Lelord said...

pheeweeet makin montok dah pewut...bestnya kan mesti dah x sabo

norhidana said...

k nieza- hehehe wah2 nk pg langkawi gk bln 6 ek kak...msti dh plan siap n bt list ni kan... nyeh2, ni pun dana teringat2 lg miniature yg banyak2 kt aiport tuh...

norhidana said...

k lelord- heheheh itulah kak sebelum nih perut besar gk tp isi makanan... hehehhe
berdebar2 gk nih kak

ZanaNordin said...

auww...bestnya kursus kat langkawi
sambil2 tu leh ler shopping yerk tak dana..

comeeell oo kamu
peyut sudah nampak.....

phewwitttt...kasut kaler merah lagi tu...i likeeeee

norhidana said...

zana- heheh ni la 1st time aku menjejakkn kaki kt sana heehhe, pastu free lak tu sbb jupem yg anjur heheh mmg sambil menyelam minum air lah...
sambil kurus bersupink2 skit...

heheh toce2 perut yg comel ke aku heheh...
kasut merah tu la satu2nyer kasut tutup yg ada, dh la kursus grooming nsb jelah..

mamasuri said...

ye ye..kadang2 rasa boring nak g kursus..
tp sebenarnya best kan..
dpt kenal orang..dpt kenal tempat orang..
yang penting sekali sekala nak gak bersuka ria ngan kawan2 kan..muahhh..

norhidana said...

emy- ya betul.... asik duk tgk muke bos ko je bosan gk heheh... nk gk tukar angin kn
pasni ko lak la berkursus sambil cuti2...