teman2....

Wednesday, January 12, 2011

tart nenas n brownies coklat keju marble...

as`salam kwn2

aku nih skrg mmg cite psl mkn je kan... ish2 apa nk jd lah ek... huhuhu
lyn kn jelah korang ek...
aku mengoder tart nenas nih ngn marble kek nih ngn kak meen... sorang tokey kek yg aku kenali kt fb hehehe... kek dia mmg sedap... itu yg bile dia jual tart nih aku cpt2 oder siap tambah ngn marble lg hehehe...
mmg sdp n terbaik...

9 comments:

Citarasa Rinduan said...

salam

dana............
nak sikit...order kalau area johor boleh ker?
lal fb tu mau?

☆ lieya latif ☆ said...

takpe dana, aku memahami ko...hhaahahahah sebab aku pun cam ko....tu pasal kg aku naik mencanak2 koooooo....berat baby pun skrang ni dah 1.2kg.....huhuhuhu...

wah nampak sedap tu dana.....aku kureng tart2 ni, tapi kalo tart nanas aku suke laaaa......lagi2 tat gulung...mak oiiiii sodapnye!

norhidana said...

k ayu- heheheh blh kot kak cume mybe hrga pos mhl skit kot heheh... tp mmg sdp kek dia kak, k meen nih mmg teror bt kek...

lieya- hehehe itulah, ni pun kain aku banyak dh tak muat ayak... tart dia tuh dia nyer inti besar mmg nyum2.. heheh

zee nazeri said...

Waahh, cam nak rayer lak bile tgk tart tu..rayer cine eh Dana..huhuhu

norhidana said...

k zee- heheheh tp lum CNY dh abis camne kak oi hehehe...

mamasuri said...

memang sedap..nyum2...

Marsha~ said...

bukan musim raya pun ade org jual ek??

norhidana said...

emy- sedap hingga nk mkn lg n lg hehehe

marsha- ye ye ada... mmg best n sedap

dilaOHdila said...

dana,
kak dod tengok menu dana ni akak jadi lapor perot aaa
(hehehe)