teman2....

Friday, January 14, 2011

mood yg pelbagai

as`salam sume kwn2...

post kali nih, nmpaknyer tanpa gambar... mood skrg nih mmg agak lah ober
hepi, sedih nk marah sume ada
n yg jd mangsa utamanyer adalah edy, ada je bnda aku nk mrh... kadang ok je
tp kadang cpt sgt angin aku naik bukan pd org lain tp cume pd dia...
ntah la... tp peliknyer bile dia ada kt kl tak de lak aku nk mrh2 beria mcm skrg nih...

mood skrg nih gitu lah, kadang rajin kadang mls... aduhai

4 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

biase la tu dana....macam aku laa..semalam aku suruh laki aku buat roti planta....die pi buat due keping tangkup tu...aku nak sekeping lipat due...dah aku ngamuk2...seb baik die paham aku ngandung...ikutkan okey jek, mkn jek laa pun roti tu....tapi nak wat camne....org preggy ni mmg camtu ...cepat jek emo...ygpenting laki2 kene paham......

take care yeak dear....

norhidana said...

lieya- heheheh bestnyer ko blh manja2 camtu, laki ko lyn je... aku nih nk manja2 pun time edy balik je... uhuk itu yg kalu tak jumpa aku asik nk meletup je mrh2

mamasuri said...

ni mcm entry utk orang mengandung je..
takmo komen lah..
hehehe

norhidana said...

emy- heheh eleh ngada kwn aku nih cubit kang