teman2....

Monday, January 24, 2011

celebrate bday edy

as salam sume...

pe kabar kwn2, hari isnin yg agak malap nih, sungguh mls nk bt keje tp kene gk bt keje...
biasalah blog aku nih sabtu ahad mmg takde cite, arini aku nk cite psl jumaat mlm aritu, celebrate bday edy kire belated lah al maklum dia baru ada kt kl jumaat... sambut ber2 je... bt ala2 suke2 je...

kek cheese lemon dr pistachio

konon2 nk rasa cam omputih tp tak best coklat tu

bg hadiah wallet je...

bday boy yg tak boy sgt lah

sepenuh perasaan...


p/s: walaupun tak meriah tp kenangan... hrp2 thn dpn blh sambut ber3

5 comments:

zee nazeri said...

Takper, ttp meriah di hati anda yer pn Dana..hehehe..tak sabar tunggu my hubby balik ari minggu ni..

Citarasa Rinduan said...

dana..
salam tehgari isnin..
wah..en edy...happy gitu bersama kamu...

tahun depan buat khemah..kita panggil geng setaman..heheh

norhidana said...

k zee- heheh itulah kak, jnji ada kenangan... sbr kak, tak lama je dh ujung minggu

k ayu- salam ptg isnin kak, hehehe ptama kali sambut bday jd laki org kak... maklum
insyalah kalu murah rezeki nk bt kemah pastu akak jd tukang msk ek :)

mamasuri said...

terus jugak si eddy jatuh motor..
kira hadiah hari jadi lah tu..
hehehe
buas sgt naik moto agaknya..
apapun happy besday edy..
thn dpn dpt sambut birthday bertiga pulak..
lagi happening tauuuuuuuuu

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sweet tau korang celebrate...alah simple2 pun keknyemeriah dana....terliur aku tgk kek tu...ah aku ni ape jek yg terliur skrang ni...heheheeheh....semoga tahun depan sambut ber3 plak yeak dana...ahem..ahem...