teman2....

Monday, October 4, 2010

ikea oh ikea

ahad lps balik dr umah emy aku terus mengajak edy ke ikea, tp dek kerana ujung minggu of course lah jem gile... ngn masa yg terhad sbb nk antar tain ke lrt utk balik ke uitm lendu...
so, dpt pusing kjp je kt ikea n... ini je yg dpt aku beli...
n dengan penuh bersemangat aku ckp kt edy... `yang lenkali kite gi lg ek,tungu awak gaji`....



7 comments:

en_me said...

ammvoii suker paww laki erk.. ehehe

☆ lieya latif ☆ said...

aku suke tang ayat ko, lain kite pegi lagi, tgu awak gaji tu....hahaahah pandai ko yeak dana heheeheheh


aku kalo gi sane mmg berjam2 pusing tgk barang...leka wei....cantik2 lak tuh

norhidana said...

en me- bukan mengepow... heheh tp meminta ngn supan santun

lieya- heheheh abis tu kalu dia gaji lah best skit... kalu aku gaji tak buleh, sbb bulan ni nyer gaji aku plan nk beli kasut heheheh

mmg tak puas meround lieya

emy/mamasuri said...

sampai jugak kawan aku ke ikea yek..
aku ni yang dok dkt2 ikea pun setahun brapa kali je..
aku takleh nak g ikea..nak beli menda lain..menda lain lak beli..dari nak byr cash dah terbayar card credit..oh ikea..no money no talk..hehehe

norhidana said...

emy- itulah ko tu yg dekat pun jarang2 ek, aku yg jauh ni lg lah mi... nan ado... ada masa mmg nk gi lg.. tp mmg kene plan betul2... nk yg paling best kene tunggu... edy gaji

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam ziarah

wah..syoknya awak berbelanjer kat ikea...

semoga hbgn terjalin ukhwah...

norhidana said...

siti ruhayu-

salam ukhwah gk... belanja skit2 je tu... nk belanja lebih2 kene tunggu en edy gaji... hehehe