teman2....

Tuesday, October 12, 2010

baju raya ku..

tahun nih baju raya aku ada 4 pasang tp 3 pasang ni je yg sempat aku nk manikkan, itu pun dpt dimanik lps raya... hehehe sadis betul rasanyer... lg2 2 baju aku tuh plain je... bile kosong mmg lah mcm apa... tp puas hati dh manikkan... walaupun simple




8 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wallawei dana
makin cun arrr...
nanti baju aku siap jahit...aku hantar jahit manik kat ko ler yerk....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

dana..

terbaik....kak ayu suka....hehehehe..
dah terjah entry ttg blog kamu?

http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/10/blogger-manikkamu-memang-hebat.html

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

nie ada lagi satu award sis nak serah pada kamu..jom ambil yer

http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/10/award-dari-aeini-at-home.html

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
rajin betul akak.. kerja kena teliti tu

Ciklinn said...

no 3 tu akak suka sbb sweet giler kaler dia..

norhidana said...

zana- toce2... blh2 no hal, ko bgtau je bile nk antar ek

k ayu- dh tgk kak n baru je tinggalkan jejak,tq.. dana nih blog nih mmg msh lembab lg heheh, award tu nnti dana amik n ikut syarat2nyer...

brutalsolo- alhamdulillah,akak ni pun mmg keras tgn tp tak tau camne blh terminat ngn manik2 nih

k linn- hehehe time kasih kak... sweet mcm gule2 ek

☆ lieya latif ☆ said...

cantik poms! mmg glamer abis baju2 ko...sure menjadi perhatian kan gi mane2.....dgn bangge ko leh jawab 'saya jahit sendiri'....auww..kelas ko dana!~

norhidana said...

lieya- heheheh bangga sndiri jelah hehehe...pastu time jwb kalu org tanya beli mana n jwb `jht sndiri` rasa cam riak je... aduh...

tp kadang sadis.... bile, bt baju customer glamers2 baju sndiri kosong... dpt letak manik pun bile dh pakai 2-3kali