teman2....

Wednesday, October 13, 2010

award dari kak ayu




salam sume, smlm ada dpt award dr k ayu...memula nk mintak maaf kalu dana slh atau tak betul dlm menerima award nih... maklum lah dana nih kire baru lg dlm berblog nih... so, agak slow skit hehehe...

so, dana nk setelkan syarat2 yg diberi utk award nih...

1- write 5 intersting fact about the person who give u this award:

i-k ayu nih seorang peniaga kedai mkn yg berjaya
ii- dia berasal dr johor cam dana gk
iii- dia sgt suke mencoret mcm2 cerita, kongsi info atau apa jua di blog nya
iv- seorang kwn yg baru dikenali d blog tp mcm dh lama kenal
v- mempunyai permata hati bernama `umai`...

2- write down 10 interesting fact about urself n ur hobby
i- dana nih berasal dr ayer baloi, pontian johor
ii- mempunyai 5orang adik beradik n saya anak yg sulong
iii- suami saya nama mohd rohaidi atau edy
iv- edy keje kt terengganu tp saya di kl
v- dana bekerja di jupem jln semarak
vi- mule minat ngn manik, labuci n etc pd pertengahan 2008
vii- mule berani mengambil tempahan pada akhir 2008 hingga sekarang
viii- sgt gembira bile customer puas hati ngn hasil kerja saya
xi- sbenarnya dana takde asas menjahit pun, pelik camne blh jht manik
x- dana nih selain memanik hobi yg dh lama sgt tak buat membaca novel... mmg sgt2 suke membaca tak kire la apa pun

3- pick ur most 10 deserving recipent n describe them..

disebabkan dana nih baru lg dlm alam blog nih, so tak ramai lg geng... so dana bg 4 je blh?

i- emy- kwn baik dana kt ofis, http://storyofsuri.blogspot.com
ii- lieya, kwn lama yg jumpa di blog n fb, http://lieyalatif.blogspot.com/
iii- zanna- juga kwn lama yg jumpa balik d blog n fb, http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com
iv-cik linn- kwn yg dana kenal di blog nih, http://www.ciklinn.com


betul ntah tak nih dana nyer jawapan utk award tuh... k ayu sile lah bgtau camne ek...

4 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam sayang..

wah...terharu sungguh kak ayu kenal kamu...sudi angkat award ini...

betul apa yang kamu buat ttg award dan entry ini...
tujuan award nie...ala-ala..memanjangkan ukhwah sesama blogger...rasa terharu bila ada kenal kita...ada yang bagi award atau tag kat kita...

bab tentang diri kak tu kan...100% tepat..
rasa dekat dan semakin hampir denganmu...

i luv u...

norhidana said...

k ayu- heheheh tq kak... akak nih tak sombong... suke... kalu ada tu kadang kite drop kt blog dia tp dia takde pun lwt blog kite drop say hi pun takde... so, kite pun rasa cam tak best la kan...
heheh

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

alhamdullilah...
inilah tujuan berblog....makin merapatkan silaturahim...banyak ilmiah berblogging,,sekurangnya...menaikkan perniagaan dana

ttg entry manik kat tudung dana...kak ayu bt entry malam tu juga...walaupun asalnya malam 11hb 10 tu kak penat di citarasa rinduan...

rasa terpanggil nak balas entry ttg hasil tgn kamu y sangat kreativiti..

nanti kak ayu nak minta kamu buatkan sepasang tudung yang dihias cantik oleh tgn kamu...if kamu ada kelapangan yer....

norhidana said...

k ayu, betul2... hehehe ye ke kak... hehehe
blh je kalu akak nk dana manikkan tudung or baju akak... bt masa skrg nih kire cam masa lapang... ada gk baju2 customer tp takde lah deadline... kire msih free gk lah