teman2....

Monday, October 11, 2010

koleksi tudung yg sudah diglamerskan

koleksi tudung2 aku yg tlh diglamerskan.... kalu aku ada sedikit kerajinan nnti aku bt lg...

p/s- utk kak siti ruhayu.... sile lah komen lebih2 ek kak... :)







10 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ya Allah dana...ko beruntung, sebab diberi otak kreatif mcm ni...aku pun tgk design2 yg jual kat kedai biase2 jek....tgk ko punye hah ko...super duper cun hah design ko...aku suke design yg last tu...ade sikit2 ala2 tiara datin dr halina pakai mase potong kek majlis sanding die mlm tadi...cun wei!

norhidana said...

lieya- mmg syukur sgt, wlaupun tak reti aku jht baju tp jht manik skit2 buleh la... tq lieya sbb sntiasa bg sokongan... aku try memanik tudung sbb tgk kalu kt luar mahal sgt2 sedangkan simple je, itu yg baik bt sndiri... yg ada lace tuh ek cam dr halina?...

Ciklinn said...

spider bawah sekalik.. i likeeee

norhidana said...

k linn-
spiderwomn... heheheh i like to kak...

mamasuri said...

iyelah..yg cam matahari tu sebijik cam dr harlina letak kat rambut dia semalam..
kawan aku ni memang kreatif..

norhidana said...

emy- heheheh itu bukan matahari itu labah2.... ahak2... suke2 je aku ltk nama kn...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/10/blogger-manikkamu-memang-hebat.html

Lelord said...

pheeweetttt syantekkkk

CT said...

santikkkkkkkkkkkknyaaaaaaaa...jelez u...hi3

norhidana said...

k siti ruhayu- heheheh akak pun apa kurangnya... tukang masak hebat

k lelord- heheh wiwit to... tq

k ct- heheheh tq jgn jeles2 kak