Thursday, July 12, 2018

Amik Report Card Aiyan

As salam semua kwn2

Hari selasa baru ni 10 hb, ada hari terbuka untuk sekolah aiyan... Masa utk amik report card tu dlm kul10.30 pagi hingga 1.30 petang.  Mama mls nk kuar awal amik dia, sbb kang lama ddk opis mama jgk yg pening.  

Masa sampai tu, tinggal dia je sorang ngn guru kelas dia, Pn Mohana...

Mama berdebar sebenarnya, sbb sebelum2 ni kalau tadika mmg papa yg jumpa cikgu masa amik report card nih, nasib baik lps dh ckp ngn cikgu, mama rasa lega... alhamdulillah, dia ok kt kelas.... 

Cikgu banyak puji dia, mama happy dengar apa cikgu ceritakan psl dia, tp.... ttp ada jgk yg bt mama geram, cikgu ckp setiap kali dia pg toilet, balik kelas tu mesti lencun sbb main air.  

Isnin malam tu mama tanya aiyan dpt no bape? dia ckp aiyan no 1 lah, mama gelak je
Sapa no 2? Aiyan lah... no 3? aiyan jgk lah... hahahha dia bkn paham sgt psl nombor2 nih.... tp apa cikgu dia ckp itu lg yg dia bgtau kita
bergambar dengan guru kelasnya
tak kisahla no bape pun aiyan

dua beranak ni mmg kaki selfie

pantang nampak kamera... tgk perut dia tuh

kaki spoil gambar je kejenya



10 comments:

aryan azra said...

Alhamdulillah...bagus aiyan tahniah, moga terus berjaya

ejulz said...

Tahniah.. semoga terus cemerlang dlm akademik :)

ejulz said...

Jemput singgah entry terkini ejulz :
http://ejulz.blogspot.com/2018/07/pengalaman-pertama.html
http://ejulz.blogspot.com/2018/07/halamak-x-sempat-nak-wefie.html
http://ejulz.blogspot.com/2018/07/entry-yang-menyumbang-pageviews-paling.html

Jemput join segmen ejulz jika belum join :)
https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

norhidana miswan said...

k Azyan- mekasih kak

Ejulz- mekasih

Blogger Hanafi said...

mesti aiyan seorang anak yang ada sense of humor..

boleh menceriakan suasana dan menghiburkan tu..

Alhaamdulillah...

Tahniah

hainom OKje said...

No berapa tu Dana.... tak nampaklah wei, maklumlah mata org dah hampir maghribkan hihi...
Tahniah Ayyan... yg penting dia belajar. No belakang kira

ejulz said...

singgah sini :)

Jemput singgah entry terkini & jgn lupa tinggalkan jejak k ^_^
1. Google Adsense vs Nuffnang
2. Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care - Ejulz Blogshop
3. 20% Discount La'Beyla di Shopee
4. Firul Collections
5. Indok Chanteq Kuching

Harap sudi join segmen ejulz kalau belum join :)
1. SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ


norhidana miswan said...

Blogger Hanafi- dia mmg peramah mesra alam... alhamdulillah, tq

k Hainom- hahahha no 1 daripada 7 org kak, kelas tak ramai org.... exam dia pun tak sesusah mcm darjah 1 arus perdana

Ejulz- ye insyallah

Inani Hazwani said...

Tahniah Aiyan! Kemain dua beranak ni posing. Heheh :)

adianiez AIDA said...

tahniah Aiyan.
terbaik tu. alhamdulillah :)