teman2....

Monday, July 9, 2018

mari menambah lemak di OH

As salam semua kwn2,

Salam isnin bersamaan 25 Syawal

Semalam ngn sabtu dh kejenya makan je kan, arini beringat lah skit hehehe
mcmna ngn hujung minggu korang? msti sibuk pg openhouse or kenduri kawin kan.... Aku pun samalah mcm korang... membizikan diri utk mengemukkan semula badan ni.

Sabtu kami ke taman medan, PJ... dpt jemputan dr blogger Kak Aizamia yg dh lama kenal kt blog ngn fb tp baru kali ni dpt jumpa.  Dh beberapa tahun dia jemput time raya tp selalu nya ssh nk dpt penuhi undangan sbb sabtu edy keje, tp tahun ni suruh jgk edy keje separuh hari... time kasih ye kak

Ahad kami ke semenyih pulak, umah pakcik kt sana.... kul11.30 pagi kami dh gerak, punyalah nk elak jem kan.... ddk sana borak2 dlm kul 2 lbh gerak balik ke kl.... nsbla tak jem sgt sbb kira awl lah kami gerak.


muka bdk yg complen kata dh lapo, papa tgh suap dia nih

spesel menu kami... dpt rasa lemang periuk kera... siap berhidang lg... laksa penang pun sedap, ayam msk ros tu mmg superb


ada la jgk gambar dak nuha ni... sama gebu pipi dia mcm aiyan

esok kene amik repot card dia, debar dh mama

dpt jgk merasa hasil air tangan cik abg kak Aizamia... mmg tak rugi
selama ni jumpa kt blog ngn fb je, kali ni jumpa real....
harap akak puas hati lah dpt peluk gomol si aiyan hehehehhe

seronok beraya kt sini, tepi tu siap ada pangkin lagi... 

yg bertudung coklat tu lah makcik kite.... 

dessert2 yg ada.. sedap

hidangan macam2 ada... meriah gtu

riuh kereta, maktek ngn aisyah pegi sekali 

otw balik, penat sgt bdk tu ngn omaknya sampai tertido


7 comments:

Inani Hazwani said...

Wahh seronoklah gantung kuali kak Dana. Heheh. Meriah macam macam menu ada :)

aizamia 3 said...

Alhamdulillah.. dak Aiyan sangat baik dan dia nak dengan kita.. cuma dak Nuha je tak ngam a.k.a cemburu. Sedikit merajuk sebab kita layan budak lelaki sebenarnya.. hehehe..
Apa-apapun puas beb dapat jumpa dak Aiyan, peluk gomol dia.. dia redha je serah diri dekat kita.. hahaha. Lepas ni ntah bila dapat jumpa lagi.. huhuhu..

aryan azra said...

seronok dapat pegi beraya rumah blogger tu, ye lah dlm bulan syawal ni memang makan je lah kejenya dihujung minggu kan memenuhi undangan rumah terbuka. akak 2 hari dekat rumah je ada majlis raya di taman dengan jiran2, ahad tu kawan2 sekolah datang rumah pulak, hari ni rasa lemau je penat dan ngantuk hehehe

Hans Hanis said...

seronoknya open house
kenyang perut suka hati
hehehe

FHA Selemak Santan said...

tambah lemak bukan selalu dana, jangan tolak rezeki hehehe ...

hainom OKje said...

Tak malu ke nak jumpa 4 mata Dana ???
Mesti malu malu jugak mula mula tu kan hihi...
Selagi belum habis Raya mmg makan makan ajelah kejenya kan. Pi Open House ni yg bestnya banyak makanan ek

adianiez AIDA said...

wah. jumpa aizamia.
best nyer jumpa blogger :)
lemang periuk kera tu sekali aida merasa.
last year, kakak yg buat.