Friday, April 27, 2018

Minyak wangi en papa

As salam semua kwn2,

Kejapnya dh jumaat kan, minggu depan amik cuti isnin dpt cuti 4 hari tau, syoknya.... 

Tp nk ke mana lah klu papa nya tak cuti kan... lepak2  umah best jgk kan, hahaha 
aku ni jenis org yg suka ddk umah, tu pasal lah cuti ke tak cuti ok je bagi aku.

Berkenaan tajuk n gambar kita

Laki aku ni, sejak kawin sampai laaa ni, tak penah beli perfum sendiri.... mmg aku lah yg kene belikan. Selalu2 aku beli sendiri je, tp sejak tahun ni tgri tak penah kuar supink sendiri sbb kene amik aiyan masa tu takde.  Perfum dia dh abis, kelmarin nk pg cari baju mandi aiyan suh dia pilih sndiri. Kalau aku tak bising suh beli baru dia mmg takkan beli sendiri. Nsbla bini nya nih paham, pastu selama ni mmg aku jelah yg beli... dh tau pesen apa dia suke or tak suka

Sebelum tu belikan dashing, pakai mcm nak tak nak je.... pastu bini dh gaji suh beli kt body shop, tu pun suh dia pilih sendiri, selalu aku beli yg hijau, tp saja je kot dia nk tukar bau kan. 

Dpt voucher rm45 kt body shop ni, kene guna nih sbb valid sebulan je. gitulah cite psl en papa yg ngada2 manja tuh kadang.


sebelum ni penah belikan jgk yg nih... 


bau dia takla kuat sgt, tp tak berapa tahan lama

1 comment:

Norhayati Mohd Isa said...

Akak pulak tak suka pakai minyak wangi..
Tapi en suami suka..
So dia beli sendiri hahaha..

Cantik pulak botol minyak wangi tu..