teman2....

Thursday, December 14, 2017

photo diary yang dh lama di tinggalkan

as salam semua kwn2,

maafkan diriku, sshnya nk menjadi dana yg dulu, yg ceria, yg laju je skrg dh jd dana yg lembbbs.... aduhla, ya Allah, Kau kurniakanlah aku kesembuhan walaupun mungkin itu mustahil. 

Esok ada appoiment ngn pakar neurologi, dr isnin dh rasa berdebar2 dh... tktnya kalau kene msk ward, tktnya kalau kene itu ini... mcm2 lah dlm otak ni fikir.... kwn3 doakan moga apoimnt tu ok je... 

Oklah setelah di kumpul2 dpt banyak gakla gambar... jd kita try lah bt PD ye kwn2.... 



masa kt ward kn sempat mama rendah hmoglobin, lyn la kerang rebus je

masa adik2 ada, depa suke layan samyang ni... tp aku tak sanggup... tak tahan kepedasan tuh
baru2 ni masakkan kari pekat sardin utk edy.... tgk dia takde komen kire oklah tu

ujung minggu baru ni rajinkan diri bt karipap... ni di grg separuh msk sebelum di frozenkan

tingin layan buah ni,... suhla edy cari kt psr cowkit.... merah2 murah lak tu mkn la sorang2 kt umah takde yg minat sgt

minggu ni kene jaga bdk ni kt opis... time lps mandi kul2 msti paksa tdo

mcm3 gaya tido, jnji dia lena n tak meragam

10 comments:

Juls Julie80 said...

semoga cpt sembuh sis... :)

Mimi Azirah said...

Semoga akak segera sembuh

hainom OKje said...

Semoga semuanya baik baik aje Dana. Hakak cuma mampu tumpang simpati. Anemia ke Dana?

Keramg tu last makan masa kat Penang. Tp kerangnya anak kerang. Tak nerapa nak puaslah.
Tak pernah pulak variasikan sardin. Balik balik sambal sardin ajelah

Raydah said...

Ya Allah, bergelimpangan tido

Raydah said...

and do gws

raihanah said...

saya pun beli kerang semalam. nak masak hari ni

nadhie wueen said...

Sedap nampak kerang tu :) btw samyang tu memang peveret :D

Warisan Petani said...

Semoga dianugerahi kesihatan yang baik dan berpanjangan Dana.

suresh lukhi said...

your info is quite helpful to forever.Keep it up and thanks to the writer.

https://www.lukhidiamond.com/LOOSE-DIAMONDS

TukangKebun said...

Dana thank you datang sampai Sungai Buloh ambil buah-buahan ya.
Moga vitamin dalam buah tu dapat kasi sembuh cepat ya.

Wow Aiyan boleh tido lena ikut dalam opis.
Kalaulah Abby dan abang Rayyan sama macam Aiyan takde la habis sampah merata dalam bilik opis Aunty ni hehehe....