teman2....

Friday, December 29, 2017

buah ngaku, selamat tahun baru



as salam semua kwn2,

arini selemau2 apa, mls bt ntry... tp ada jgk jln2 umh kwn2 jenguk2 tinggal kabar berita.

Selamat Tahun Baru 2018, apa azam tahun baru korang?

azam aku? Moga Allah panjangkan usia aku... sihatkan aku

Bila dh nk masuk tahun baru mesti ada buah ni menjengah kan.... buah ngaku @ arrow head.


yg tgh di bersihkan... 

bila buat last minit, gini lah jd nya... geseng heheheh

8 comments:

Warisan Petani said...

Asyik geseng aje Dana.

Mimi Azirah said...

Buat kerepek memang sedap

NanyFadhly said...

First time lah dengar buah ni. Apa rasenye bile dibuat kerepek ni Dana? macam kepek pisang kah?

raihanah said...

dulu saya buat tak berapa jadi sebab still lembik. tak jadi crunchy

Inani Hazwani said...

Selalu jugak baca entry buah ngaku ni tapi Nani tak pernah makan. Heheh. Selamat Tahun Baru kak Dana :)

TukangKebun said...

Rajin Dana buat kerepek.
Kak pun lama tak buat kerepek Dana.

Selamat Tahun Baru 2018 untuk Dana sekeluarga.

Betul tu rezeki kesihatan ni penting, sebab kalau tak sihat terbatas nak buat apa-apa.

Mesti sibuk hari pertama ke sekolah ni.

Nanti Dana ceritalah kisah first day Aiyan kat sekolah ya.

Norhayati Mohd Isa said...

Selamat tahun baru 2018 dana..
Semoga azam terlaksana..
Doa dimakbulkan..

hainom OKje said...

Tak pernah try lagi mengkrepekkan buah Ngaku ni...
Sedap ek?