teman2....

Thursday, October 12, 2017

photo diary, kepelbagaian gohtong



as salam semua kwn2,

skrg ni mood ke laut je nk bt ntry, masih teringat2 ntry semalam.... teringat ntry semalama.... 

Ntry terakhir psl jln2 ke Gohtong, ramai gk yg tanya best ke jln2 situ, bg aku.... seronok bila aiyan pun hepi n minta bwk dtg lagi.

Bila dh sampai sana tak sah klu tak memborong kan, tp kt Gohtong leasure farm takde sgt menjual sayur2, time turun dr situ singgah kt mini CH beli syr2 n buah2 skit kt situ. 

aku tak tau lah pesen apa nama gaya gini... 
bunga nih punya lah besar.... geram rasa mcm nk curi je sebesar ni hahahhahha


suh ddk takmo... tkt kene makan harimau katanya

cantik bunga nih... subur mekar mcm2 color ada

dia ingat dia kecik kot nk ddk kt situ sabo jelah

sayur2 yg di beli kt mini CH, cendawan comei tuh mmg fresh lg...  msk banyak ni pun abis

jagung ni rebus je... sedap nya lah layan... puas hati

14 comments:

Kakcik Nur said...

Aduh sedap pulak tengok jagung rebus tu waktu hujan ni... :)

norey said...

bagus gak dana sharing ni..mana tahu..next nak balik trg..singgah sekejap...

wahida said...

aduh dana...aku ni penggemar sayur2an...ko up pic sayur tu sumpah aku terliur!!

Inani Hazwani said...

Cantiknyaaa bunga tu :)

aryan azra said...

memang bestlah kat sini dana, nanti bila2 nak balik kampung bolehlah akak singgah lagi. jagung tu mengancam jiwalah dana

Warisan Petani said...

Nampak mengancam jagung rebus tu/

al-lavendari said...

seronok tengok anak bersilat kat gambar 1tu ..

Amy Hilmirda Daud said...

cantik bunga hydrangea, mcm2 pesen si Aiyan tu :)

mamapp said...

Kemain seronok lagi aiyan kat Ch Tu. Ye lah udara Segar pastu makanan Pula sedap2 kan

adianiez AIDA said...

gohtong?

yes. mcm mini CH. bunga nyer. jagung nyer :)

NanyFadhly said...

Sedapnya nampak jagung tu Dana. Lembut dan crispy tak? hehe..

hainom OKje said...

Hakak pun hari tu naik GH jugak Dana....pusing pusing je. Tp tak best lagilah sebab outdoor ngan indoor game belum siap lagi

Mimi Azirah said...

Cantik gambar2

Norhayati Mohd Isa said...

Ada mini CH ye dana ..
Jual sayuran..
Nak terjah juga lah..