teman2....

Tuesday, October 17, 2017

gambar lama mak n abah



As salam semua kwn2,

Hari ni hari ngantuk sedunia, hari bosan n penat sepagi... lif asik rosak je.... kalau hari2 naik tingkat 6 mmg blh semput jadinya.

Nk bt ntry pun rasa alahai lemau nya... Kelmarin saudara dr singapura ada kirim gambar kenangan mereka masa balik kg, gambar lama2 tahun 80 an, 90 an gitu... 
Kebanyakan gambar2 tu mmg aku tak penah tgk pun.  masa tu mak n abah pun baru2 kawin rasanya.



baju kurung putih tudung  coklat tu mak aku, tak tau aku dh ada ke belum kt bumi nih

abah masa muda belia, sapa lah bdk comei tu kan

16 comments:

aryan azra said...

nostalgia sangat gambar tu. haa budak comel tu mesti dana kan

Inani Hazwani said...

Sukaa tengok gambar gambar lama macam ni kan. Heheh 😁

hainom OKje said...

Seronokkan Dana dpt tgk gambo lama. Lagi lagi kalau dpt tgk gambo sendiri masa kecik. Hakak tak de kenangan sangat...maklumlah org kg. Manalah nak cari kamera.

Kakcik Nur said...

Seronok mengimbas kembali kenangan lalu melalui gambar2 lama yang masih tersimpan.. :)

al-lavendari said...

saya pun suka simpan dan tengok gambar2 lama sampai buat satu page khusus utk post gambar2 lama.

al-lavendari said...

saya pun suka simpan dan tengok gambar2 lama sampai buat satu page khusus utk post gambar2 lama.

Cikgu Iza said...

bw kat blog ni, mestilah budak cute tu tuan blog... gambar2 lama mmg jadi nostalgia,.. kadang2 boleh menitiskan air mata bila menantapnya, terutama jika ada kisah yang menyayat hati di sebalik gambar tu... akak klu tatap gambar time kurus, terfikir akak ke kat gambar tu atau org lain, ter konfius la kjap...

Warisan Petani said...

Gambar2 lama jadi pengimbau kehidupan dulu2.
Terutama yang hitam putih tu.

mamapp said...

Tengok.gmbar lama terfikir Pula zaman tu.meati beat kan

Amy Hilmirda Daud said...

Mengibas kenangan lama ... bodak comel tu mesti Dana kan.

raihanah said...

mengimbas kenangan ni kan. seronok bila dapat tengok gambar lama camni

Puan Wawa said...

nostalgia betul tengok gambar ni.. teringat zaman kecik2..

Adam said...

Sapalah adik comel tu.
Hihihi

Mimi Azirah said...

Nostalgia sgt gambar2 nih

norey said...

penat gak lif asyik rosak..huhuhuh
Nostalgia penuh kenangan tgk gambar² lama

Norhayati Mohd Isa said...

Ada lagi keluarga singapore tu simpan gmbr lama ye..

Budak comey tu dana ye..