teman2....

Monday, October 17, 2011

aiyan yg dh makin hepi

as salam sume kwn2,

korang apa kabar?aku sihat n dh mule keje dh... tp smpai2 ofis je dh rasa rindu kt aiyan, kejap2 tgk gambar dia yg dh jd walpaper kt pc... adik aku no 2 yg jaga aiyan kt umah ni,lgpun tak berani nk antar kt pengasuh sbb antibody aiyan tak kuat mcm bby lain,tkt kalu ada bby lain yg sakit jangkit kt aiyan...bt masa nih biarlah aiyan kt umah dulu,biar dia dh btl2 kuat baru antar kt pengasuh atau nursery

masa baru2 kuar dr ward,aiyan monyok je,skit2 nk melalak, aku agah2 ajak main pun dia nngis je, tp alhamdulillah pas dh seminggu lbh dia dh mule nk snyum n ketawa,nk main2... lega, alhamdulillah sgt2..
skrg ni dia dh blh senyum2 n ketawa bile di agah,dia nk main2 ngn kite... dh angkt2 kepala n bontot nk meniarap... alhanmdulillah... semoga aiyan akan sihat 

ada gaya cam hafiz masa kt awan nano tak?

mata ngantok nih

begitu kusyuk tgk tv...

gmbr yg paling aku suke....

14 comments:

mamasuri said...

budak cinonet yang suka tgk tv...hehehe..
happy aku tgk si aiyan dah leh gelak2...
moga aiyan cepat bam2 cam kakak suri yek...

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..semoga aiyan terus sihat walafiat dan menceriakan hati kedua ibubapanya :-)

selamat bekerja utk awak

norhidana said...

emy- hehehhe mekasih aunty ek,doakan la ek moga aiyan cpt membesar n membesar

norhidana said...

en sahrom- insyallah smoga aiyan cpt membesar, itu doa saya hari2... time kasih ni keje pun kejap msg adik tanya aiyan camne

lieyalatif said...

alhamdulillah....seb baik ko tak anta ke nurseri atau org lain jage..seb baik darah daging sendiri yg jaga....insyaallah dana, aiyan ni kuat, die akan sihat mcm biase....

tu le, tgk dari gambar kemain aktif die hah....mate dah le bulat....comel sgt!

ZanaNordin said...

alhamdulillah
aiyan dah sihat
dah happy
insya allah dana
aiyan akan sentiasa happy lepas nie

norhidana said...

lieya- itulah lah beb,nsb adik aku ada n dia sanggup nk jaga aiyan,aku pun tak la risau sgt...insyallah,aku hrp dia mkin sihat..mata tu mmg bulat tp bdn tak bulat2 lg tu...kalu dpt bulat cam dayyan best tul

norhidana said...

zana- alhamdulillah... aku mmg syukur sgt sbb dia dh makin ceria n dh mule nk bt mcm2 aksi..aku hrp dia blh membesar cam bby biasa pun dh ckup syukur

NM02 said...

dana, gambar last tu buat print limanate kanvas... mesti syantek

Marsha~ said...

puting tu pinjam buleh??? apsal pink aiyan?? heheheh

norhidana said...

k nieza- heheheh itulah kak,mmg plan nk print n frame lawo2 gmbr dia yg kelakar2...

norhidana said...

k marsha- heheheh itulah kak,dlm bnyk2 puting,puting pink tu yg dia gemar sgt isap... heheheh terbeli pink kak,comel lak

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..awk dah tukar header..bagus tue...

norhidana said...

en sahrom- heheheh...kang org tpikir bile lah nk beranak dana nih lama beno...