teman2....

Wednesday, December 29, 2010

lunch ikan bakar keramat

asalam sume...

ni kire entry yg terlewat gitu lah... lunch nih isnin lps, aku ngn bff aku pn emy n ardy mkn ikan bakar kt keramat... kami amik 2 potong pari, ulam, set lengkap nasi msti ada pencicah n sup... juga air mangga yg mmg best... dh lama sgt tak mkn situ dlm 1thn lbh gk lah... mmg tak berubah cume harga je yg.. oppss... agak naik skit..apa pun mmg best, sapa2 yg nk try blh la try ikan bakar kt pasar keramat tokey tu nama emi


8 comments:

Marsha said...

dik.. apsal blog kau ni gambar makan jeeeeeeeeee?? terseksa prut ku ini... huwaaaaaaaaaaaaaaaaa

Citarasa Rinduan said...

dana--
alahai..terliurlah air liur kak...
lagilah ulam tu bermacam jenis...alahai..sedapnya

emy/mamasuri said...

memang sedap..rugi ooo tak g mkn...

norhidana said...

k marsha- heheheh skrg nih mood mkn je kak, pastu nk menjahit tgh mls itu yg gambar mkn je hehehe..

k ayu- hehehe sile lah kak dtg kl kalu nk rasa..tp dana nih yg duk mimpi2 nk rasa mee bandung akak

emy-hehehe betul2...

☆ lieya latif ☆ said...

aku ni ade satu bende yg aku ngidam nak mkn tapi tak dpt lagi tau dana.....berkaitan ngan entry ko ni gak laaa....aku ngidam kan mkn ikan bakar kat tanglin...mmg terbaekk wei kat situ...ikannye dibakar garing kat luar..dlm tu moist giler.....huhuhuhu...kecur ni terbyg2 nieh

norhidana said...

lieya- ko dh utarakan pd cik abg ko ke? hehehe sempat lg tuh sblum ko besalin hehehe... aku nih kalu nk hrpkan edy mmg pyh nsb baik ada emy tmpt bemanja lyn aku mkn2

Ciklinn said...

waduhh dik sedapnyerr...... huhuhuh kalu hero2 ni ada org jaga mau akk pi carik... tapi dek kerana umar skrg beraksi atas meja... malas tol rasa nak kuar... huhu

norhidana said...

ciklinn- heheheh mmg sedap kak... terkenal ikan bakar nih... ikan bakar keramat org msti tau..
wah2 umar skrg nih dh mcm2 aksi dia ye hehehehe