teman2....

Wednesday, December 22, 2010

beg merah ku

as salam kwn2

ingt tak aritu aku bebel2 nk tukar beg kan, akhirnya dpt gk lah aku beg baru... dh 2minggu pakai baru tingat nk letak kt sini... nk menayang la konon (ampeh tul lah dana nih) puas hati lah dpt gk beg baru... ngn sengih la masa dpt gk... siap aku ajak edy gi midvalley cari si merah ni... aku mmg tak mintak pndpt dia sbb apa yg ada kt kedai tu sume dia kata lawo... pastu bile aku dh amik si merah baru ckp takkan nk pakai baju merah hari2... eleh dia mcm tak kenal bini dia nih selamba je sume masuk ahak...
aku beli CR je... simple n harga pun sesuai ngn aku...


aku mmg tak blh la kalu hbeg kecik2 standard suke yg bsr2 pastu kalu edy bwk msti di ckp brt cam bwk batu ahak



p/s: kwn2 sile lah abaikan sepah2 kt belakang tu ek ehehhe

10 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

cantik dana...wah kelas kooo...merah lagi...cun tau!! aku tertarik ngan keychain die tu....sweet n comel....

norhidana said...

lieya- tq2...aku tertarik ngn dia nyer dsign pastu aku suke sbb blh bt sling bag... slh 1sbb aku suke keychain dia tu sbb kt beg lama keychain huruf CR je... ni lain skit...

zee nazeri said...

Tanteekk la Dana..zee pun pakai CR gak, ske ngan keychain dia yg bagai2 bntuk tuh..

NM02 said...

cantek banggggat...

pinjam seminggu leh?? awak, luper lagi la tu nak follow kite eh?

norhidana said...

zee- mekasih2... sama lah itu salah satu penarik nyer...

NM02- hehehe pinjam?kang saya nk pakai hbgeg apa hehehe
sury2 dh saya dh folow.. :)

Kak Seha said...

comeynya hbag tu berkenan kak seha...tengokjealah.

norhidana said...

k seha- heheheh comei cam tuan nye tak kak hehehe

emy/mamasuri said...

ala..ko dah dpt handbag utk penutup thn ni..aku lum dptni..camno??

Citarasa Rinduan said...

dana

kak tak pernah beli warna terang gini
tapi...
mana tau lepas lihat dana beli.kak tertawan..
i llike red...ala2 redmummy gitu

norhidana said...

emy-sbr2 tunggu den dpt bonus kang ko kenyit2 mata la msti dpt nyer

k ayu- hehehe kene try n berani kak nk pakai warna gini...dana jenis hentam je ahak2