teman2....

Monday, December 6, 2010

berita gembira untuk aku n edy

asalam kawan2

lama aku tak mengupdate blog nih... aduhai apa nk jd... sabtu ahad mmg lah tak blh bile kt umah tu line takde... time kt ofis jelah... kt sini nk kongsi berita gembira ngn kwn2.... kamis lps aku bt peknency test... ada 2 line hepi+tkt= peristiwa lalu, jumaat tu gi klinik n cek.. doktor ckp baru lg dlm 3-4minggu hepi tp doktor ckp aku nyer BP tinggi sgt, dia ckp kalu tak turun2 gk kene msk wad... alamak

aku mintak kwn2 doakan aku ye, moga kali nih aku dpt lahirkan bby aku nih... aku nk gk rasa camne lah ada bby gerak2 dlm rahim aku...

p/s: utk kwn2 mana yg ada petua camne nk bg BP aku nih turun n maintain tlg lah ek...

17 comments:

zee nazeri said...

Tahniah Pn. Dana..
Moga2 semuanya selamat hingga ke akhirnya..Amin

☆ lieya latif ☆ said...

alhamdulillah dana...mmg niyg ko dan edy tunggu2 kan.....kojage diri okey....jgn lasak2...takpe dana, tak dpt ikut edy pi hongkong...tak dpt ikut kawan2 pi jalan....mmg boring dok umah semate, tapi tu laa ko kene fikir, yg dlm rahim ko tu lagi bermakne...takpe laa kene berkorban sikit.....rehat2 tau....ko jgn lasak2....take care dear!

**aku hepi sgt bile ko cite pasal nie!!

ZanaNordin said...

alhamdulillah dana
teruja aku

jangan stress k..and jangan fikir yg bukan2 tau..nanti bp ko tak turun2 plak...

norhidana said...

zee- tq zee, nper saya tak blh nk tinggalkan komen kt blog zee ye?

lieya- amin... heheh itulah berkorban apa saja beb..tp itulah aku riso gk BP aku tinggi nih ayak...

zana- hehehe aku pun teruja dlm tkt...aku cube tenang2kan diri gk nih... seram kot2 tak trn2 BP aku... tak pasal2 msk wad

Ciklinn said...

tahniah dik... jaga diri elok2... Bp mmg tak leh buat apa... kita mmg ken arehat byk2... akak masa aliff sampi 6 bulan BP tinggi.... akk mmg rehat jer byk2... mkn buah byk2...

Marsha~ said...

woaahhh.. congrats!!! hubby sy bp tinggi gak.. dia makan air rendaman daun hempedu ular.... tapi pahit..

norhidana said...

ciklinn- time kasih kak... ye kak, doakan yg dana moga selamat sampai 9bln kak... itulah rasanyer dh rehat tp hari keje ntah le

marsha- tq...alamak mana nk cari daun hempedu ular tu hehehe... cube bt yg terbaik je bt masa nih

en_me said...

usaha tangga baby tewww.. tahniahnyerr.. ehehe

norhidana said...

en me- pepatah baru ke tuh? hehhh tq

zee nazeri said...

Iyer ke? tak perasan lak sblm ni..silap setting, skrg dh ok kot..thanks coz bgtau..patutpun post sblm ni sunyi jer..hehehe (pdhal mmg sunyi pun dr komen..hihihi)

norhidana said...

zee- hehehe aah tak buleh td itu yg tanya tuh... dh buleh ek? heheheh....takpe dana nih pun baru2 lg dr blog nih

mamasuri said...

tahniah beb...
nnti sama2 jaga yek..hehehe

Lelord said...

opss...baru pasan n3 ni..congrat dana, take care

norhidana said...

emy- tq2... ye sama2 ye.. aku pun tgh tunggu berita gmbira dr ko nih

k lelord- hehe tq kak...

Citarasa Rinduan said...

dana...
tahniah yer,,kak tumpang happy

awak amalkan air apple, air timun, air peria....jangan bubuh gula ya..ganti2 hari2 minum..

insyallah

norhidana said...

k ayu,

tq kak... oho... air apple ye... air timun tuh dana tak berani nk try sbb dana ada asma tkt kang batuk2 tak benti... air peria... ohoooo msti menyeramkan

tp insyallah akan cube, tq kak..

eelobor said...

tahniah...

Sekadar Berkongsi