teman2....

Friday, December 17, 2010

gambar2 yg tertangguh

sejak ada sindrom mls nih, nk upload gambar pun mls, lg2 lah bile fb kt ofis kene block... dpt online rehat je itu pun cam tak nk bg je kan....
n sedikit kemalasan diri aku sndiri, bile dh agak rajin nihi nk letak gambar manik yg aku smpt siapkan dlm bulan nih..
skrg nih tgh nk siapkan 1 jubah yg nk dihantar ke kerteh...skrg nih walaupun ngn seribu kemalasan aku gagahkan diri gk utk siapkan jubah itu



ini baju kwn aku dr BP...

baju k watie, nk yg simple sgt2


ini lak baju kwn aku dr ptrajaya, natalia
.

9 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

CANTEK....gigh mak yong sorang ni jahit manik...kalo aku sure dtg morning sickness mabuk2 aku hahaahaha....

norhidana said...

lieya- nk wat camne wei... tepaksa jugak siapkan kalu tak kang lg haru... heheheh
nsb aku takde mabok2 lg skrg nih

Citarasa Rinduan said...

ler, bila pulak tur tudung dan baju kak ayu????

norhidana said...

k ayu- tunggu akak nyer tudung n baju sampai heheheh

NM02 said...

hi.. salam kenal dari saya. jom tukar link.. saya dah follow awk.. kalu sudi, follow balik ye.. maceh..

jgn lupe tau(^_^)

norhidana said...

NMO2- salam kenal... insyallah blh

NM02 said...

uik... jgn luper tau... maceh sudi komen n3 kite

norhidana said...

NMO2- heheh saya dh letak pun blogk awak kt dlm senarai blog saya... no worry saya akan rajin menjengah hehehe...

Marsha~ said...

woaaahhh.. sy rajin gak jahit manik2 ni time raya.. tp cepat nau manik2 tu tercabut.. sakit hati btol