Monday, February 3, 2020

MINYAK WANGI DIA

Assalamualaikum semua kawan-kawan,

Si Edy tu sejak dah kahwin minyak wangi nya tak pernah beli sendiri. Kadang bila aku terlupa sedar-sedar kering dah minyak wangi nya bukan nak bagitau aku tu. Cuma nasibla dia tak cerewet sebab aku pilih minyak wangi ikut selera aku, aku tak beli yang bau nya agak lembut atau yang keras sangat bau nya. Lagilah dia kerja di tapak yang selalu kene berpanas kan.

Harga dan jenis minyak wangi yang aku beli ikut pada kesesuaian kewangan. Kalau kebetulan ada promosi minyak wangi yang harga mahal dapat murah aku beli. Selalunya aku beli produk Body Shop atau Avon. Minyak wangi avon untuk lelaki pun boleh tahan sedap juga bau nya.

jumaat lepas, beli dengan akak ni... selalu dapat less atau dapat hadiah 

beli sekali perfum untuk aku, yang kanan edy punya kiri aku punya

dua ini dapat dengan harga RM120
beli minyak wangi ni akak tu siap bagi beg ini lagi.... cantik jugak 

25 comments:

  1. Waalaikumussalam. Minyak wangi lelaki kat avon best, suka sangat 😁

    ReplyDelete
  2. dulu kala aida pengguna perfume avon.
    now da tukar ke dexandra, dana.
    asben aida plak, dia pakai minyak attar beli kat mydin jer tau :) ha ha ha ha...
    dexandra aida beli kan, dia pakai bila nak ke ofis je.
    selain tu, pakai ler minyak attar tu :)

    ReplyDelete
  3. Untung suami ada isteri ingat nak beli minyak wangi.

    ReplyDelete
  4. Amvoiii! manjanya hubby Dana tu ya minyak wangi wife yang belikan.

    Mr. A tu cerewet ngalahkan Mrs. A so minyak wangi dia dia sendiri yang beli, berdasarkan pengalaman pernahlah dahulu kala buat surprise beli hadiah besday dia tapi tulah dia tak berkenan huhuhu...

    ReplyDelete
  5. wehh saperla x sayang laki kann.. :p

    ReplyDelete
  6. k UmiNazrah- betul tu kak bau nya pun sedap jugak...

    k AIda- dulu dana biasa juga dexandra tapi dah tukar dah beli avon sebab dapat isi lagi besar hehehe , minyak attar kalau bau yang best, sedap jugak kak... cuma kalau bau biasa tu pening kepala, menusuk

    k NA- kalau tak busuk la dia buat dek je, dulu masa bujang pandai lak beli sendiri

    MRs A- bukan manja je ngegada pun iya kak... tapi kalau bab perfum ke, kasut ke hanbeg ke dana cerewet dia mmg takkan beli kan, dia bagi duit beli sendiri heheheh

    ReplyDelete
  7. cantik beg tu,akak dah lama tak beli minyak wangi avon, dulu akak suka far away

    ReplyDelete
  8. akak slalunya beli perfume bila time sale mcm krismas sbb byk gift bila amik set laki & perempuan..nasibaik husband dana ok dgn pilihan tu..selamat berwangi2

    ReplyDelete
  9. BERUNTUNG DANA SUAMI TAK CEREWET WANGIAN DIRI PUN DANA YG PILIH

    ReplyDelete
  10. wak Lat- hehehe ye wak sayang...

    k Aryan AZra- far away dana tak minat lak kak tapi mmg antara yang ramai peminat tu kan

    MamaTisya- sebelum-sebelum ini memang dah pernah beli perfum avon kak... itu dia ok je

    k Paridah- tak cerewet kak sebab dah malas nk pilih sendiri, nk cerewet pilihla sendiri sana heheheh

    ReplyDelete
  11. saya pemgemar minyak wangi..

    masa susah saya beli yang murah

    masa yang senang sikit pun saya beli yang murah

    yang pentimg wamgi dan selesa dipakai sendiri

    ReplyDelete
  12. cantik botol minyak wangi tu...dulu selalu jugak belikan husband minyak wangi as hadiah birthday, tapi sejak duit tak berapa nak ada ni...da lama tak belikan..haha

    ReplyDelete
  13. Dulu2 selalu jgk beli sbg hadiah besdaynya..la ni dah lama tak singgah kaunter perfume

    ReplyDelete
  14. mrHanafi- janji wangi dan sedap dihidu

    Sunah- takpe dia boleh beli sendiri Sunah... hehehe tak pun Sunah pau sekali minta belikan

    IbuLala- dia selalu buka payung kt pasar-pasar gini kak, kalau nak suruh beli barang avon dana wassap dia je hehehe...

    k Kamsiah- dana ni tak kira kak, kalau abis kene beli... kang pergi kerja kang ada yang sesak napas dek bau peluh

    ReplyDelete
  15. Dulu2 akak rajinlah beli minyak wangi..
    Skrg minyak angin jadi ganti🀭

    ReplyDelete
  16. Ros pun kalau beli perfume, kena beli dua. Hihi. Untuk cik abg sekali. Kadang-kadang share je perfume. Cuma kena beli yang betul-betul sedap di hidung masing-masingla :)

    ReplyDelete
  17. Body Shop punya minyak wangi memang best kan - padanlah dengan harga pun. Nani dah lama tak beli barang barang dekat Avon ni, dulu rajin juga masuk Avon.

    ReplyDelete
  18. Wak tak pakai minyak wangi
    Pakai batu ketiak aje

    ReplyDelete
  19. k YatiCH- heheheh walah-walah minyak angin lagi banyak guna ye kak

    k Ummi Nani- sesekali kak oi heheheh

    Cik Rose- laki akak mana mau nya perfum perempuan, tapi tak boleh kongsi dia pakai perfum sebotol tu cepat benar abis... dia punya sembur macam apa

    Inani- memang best harga pun best jugak... bau nya pun tahan dan best

    wak WP- hehehehe deoderant pun wangi jugak wak...

    ReplyDelete
  20. Wah.. berbaloi beli bila dapat free gift..

    ReplyDelete
  21. ada 8 permainan poker menarik di AJOQQ :D
    ayo segera bergabung dan dapatkan bonusnya :D
    WA : +855969190856

    ReplyDelete
  22. ayo segera bergabung dengan kami hanya dengan minimal deposit 20.000
    dapatkan bonus rollingan dana refferal ditunggu apa lagi
    segera bergabung dengan kami di i*o*n*n*q*q

    ReplyDelete
  23. betul2.. Avon punya kadang2 wangi jugak. suka yang jenis roll on tu senang nak bawak jalan.

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...