Wednesday, May 2, 2018

Wanita dan Bawal (tudung)

As salam semua kwn2,

Harini rasa mcm hari isnin wei, mentang2la smlm cuti kn

Jumaat lps, bila dh tertengok, terpilih jd terbeli.... wanita mmg gitu kan
Lagi2 bila nampak ada banyakkkkkk pilihan color

Aku belanja kt psr belakang jupem je, rm12 je selai... terborong 6 helai mmg bahaya
Tak mampo nk beli yg mahal mcm ariani, lopa apatah lg duck or bwl exslusive.... yg ni pun dh cun dh

walaupun rasa mcm ada je purple2 tu tp eh nk jgk pilih

Ni yg terpaksa diketepikan kita tgk minggu ni camne 


12 comments:

Hans Hanis said...

sakan borong
hehehe

lieyalatif said...

aku baru beli kekaboo dgn aidijuma gak dana.... anak dare aku kan dah start pakai bawal....comel2 corak bawal kekaboo ngan aidijuma...yg penting harga pun mampu milik kan....aku kalo dpt jumpe mcm ko pun mau aku borong tuh....

Azian Elias said...

banyaknyaaaaa.

Norhayati Mohd Isa said...

Dah keluar balik tudung bawal ni ye dana..
Org pompuan mmg terjebak cepat bila melihat tudung2 ni 😁

Akak pun sama..
Mujur ambik satu je
Sebab tak byk pilihan warna..

mrhanafi said...

terbaik..

saya pun geng shopping..

pengaruh zaman kanak -kanak bergaul dengan budak perempuan..

nasib baik la bukan jenis

aww !

Tulen bang..

hahahaha

aizamia 3 said...

Dah lama tak pakai bawal..

aryan azra said...

syoknya memborong bawal..akak dah lama tak berbawal, berbawang jek eh hahaha..lama tak jenguk kengkawan, busy sikit akak sekarang ni ha

Acik Erna said...

6 helai sekali beli ye dana.acik jenis tudung akel tu yang 2 tone atau 3 tone..sekarang susah jumpa.rasanya dah 3 tahun acik tak beli tudung dah.pakai mana ada je

Mar Mansor said...

kalau murah memang rasa nak beli banyak.
Janji Kita

Warisan Petani said...

banyaknye beli.
Scroll perlahan2, dalam hati kata tentu ada gambar model yang tengah pakai tudung tu, macam cerita cermin mata dulu.
Xde pulok

norhidana miswan said...

Hans- hehehhe sesekali

Lieya- hehehhe tulah, dh murah kita borong lah kan...

k Azian- alah murah2 bole la borong kak

k Norhayati- kih3 gitulah kak, dh muncul semula kak... dana tak minat pakai shawl2 nih

mr Hanafi- hehehhe jom supink todong jgk

k Aizamia- akak rajin pakai shawl, dana tak reti

k Aryan Azra- tulah, mmg terasa akak jrang jenguk... msti bizi tuh, klu tak selalu msti tinggal jejak

Acik Erna- kih3... murah acik, klu selai rm20 mmg tak la memborong

Mar- tulah dia, betul tuh....

wak WP- heheheh ala, kang wak bosan tgk gambo tuan tanah je

hainom OKje said...

Hakak tak de tudung bawal Dana. Malas nak menambah tudung. Shawl yg ada, dah banyak malas nak tambah koleksi. Pompuan biasalah Dana hihi