teman2....

Thursday, March 24, 2011

lega nyer saya

as salam sume....

mood arini adalah lega... lega sbb 5s dh lepas, lega jugak sbb td masa cek kt klinik BP aku terkwl, lega sbb sebulan lg baru cek kt klinik... pastu tgri td terliur lak nmpak bende alah nih... alahai terpaksa bt2 lupe pada alahan sbb dh terliur heheheh

ice kacang made in madams lim... syokkkk

7 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

bile checkup sume okey mmg rase legakan dana....takpe ko...kalo dah terliur tu mkn jek dana....kang meleleh air liur anak ko kang...cume org kate berpada2 la kan......

Citarasa Rinduan said...

wah.....
sedapnya..kak ayu pun ala2 berpantang gak..sebab kalau kak ayu dah start minum airbatu sure tak boleh stop..

heheheh..
PS: tahniah yer, awak dapat kawal BP dengan baik

mamasuri said...

hah iyelah tu..
mentang2 lah next chek up lambat lagi..
hehehe..
so esok nak makan apa lak?mlm ni bt list cepat2...

ataicha said...

makan je tapi jgn ler banyak sangat..
masa ngandung ni kena jaga gak makan tu jgn detect kencing manis dah ler..

tak tahu knape.. bila mengandung ni orang kurus pun detect kencing manis.. huhuhu

bila due??

norhidana said...

lieya-hheheh itulah lieya, pastu sebenornyer lmbt lak lg chekup nyer, mmg berpada2 pun lama beno tak lyn ice, lgpun aku ada doc yg tukang bebel kalu aku slh mkn, sapa lg kalu bkn pn emy

k ayu-hehehhe sedap kn kak kalu sesekali lyn airbatu nih, tp kalu dh batuk2 tobat rasenyer

heheeh tak lah dpt kwl sgt kak, dh duk telan ubat je heheh

emy- heheheh ko nih mi...

ataicha- mmg pun berpada2 sbb mmg jarang minum yg manis2 selalu amik air kosong je, kalu dh terlebih amik gule kene kencing mns lah hehehe lgpun kalu peknen kan hormon kite jd lain skt...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

wahh.. dana pun dah ada blog yer.. bagus bagus.. hehe...
dah 22 minggu ehh dana... lagi 18 minggu to go... harap2 dpt kawal bp & gula dengan baik.. jaga pemakanan elok ehh dana.. kalau dah kena susah kita sendiri yg tanggung.. & bahayanya pada baby yg dlm perut tu.. jaga diri..

norhidana said...

k madiha- heheheh ye kak, time kash mmg skrg nih banyak pantang mkn, kadang2 je terlepas