teman2....

Thursday, March 17, 2011

bantal busuk

as salam sume kwn,

maaf la ye agak lembs aku mengupdate blog kali nih,.... agak kekeringan idea sebenarnyer, so kejenyer menjelajah blog kwn2 lain jelah ek
kali nih nk cite psl bantal busuk,korang2 msti dh takde bantal busuk lg kan, tp anak2 korang msti ada kn...
heheheh aku nih takde lah bantal busuk... cume ada sekor spongebob kuning ni yg dh jd bantal peluk@bantal busuk aku sejak 4thn lps... tak blh tdo kalu x dpt peluk dia, tp takde lah sampai balik kg aku ke kg edy aku bwk spngebob nih... heheheh

cumenyer sejak kawin nih, mmg dia lah tmn tdo aku tiap mlm, even kalu edy ada pun aku msti cari spngebob nih nk peluk sampaikan edy akn sorokkn dia jauh2 biar aku plk dia... ahak2... tp takdenyer aku msti nk gk spongebob baru rasa best nk tdo, pastu aku geram tul bile edy rajin2 duk cuci spongebob aku, ilang dh bau busuk dia... hehehehhe

nmpak kan kecomotan nyer... ahak2
korang lak camne? ce cite2

11 comments:

zee nazeri said...

Tak pernah ade bantal busuk, sbb kalau leh nak wangi2 sokmo..huhuhu

☆ lieya latif ☆ said...

haiyooooooooooooooooo boleh aku bygkan betapa kepam nye bau die hak hak hak ...

alah ko aku pun ade ko.....tapi aku bukan bantal busuk, aku punye selimut....aku pantang tol org basuh selimut aku tu, tapi dah arwah pun ko selimut tu...aku dgn tekad hati pi buang selimut tu sebab dah buruk gile hahaahah.....

norhidana said...

k zee- heheheh alah kak nama je busuk tp dia wangi gk kadang2 bile edy bsh hehehe...

lieya- heheheh dh arwah ek selimut ko tuh heheh, dpt aku bygkan... spongebob aku tuh pun bile edy balik je msti aku tgk dh tersangkut kt penyidai sbb dia dh bsh... ilang la kejap bau dia... hehehhe

Amy Syaquena said...

Amy lak x de bantal busuk , asal bantal tu berbau sikit mesti nak basuh.suka bantal wangi2 hehe..

p/s: amy follow sini , ada masa jemput singgah sinar raudah ye

norhidana said...

amy- heheheh ni kire cam kak zee lah ek... bende lain nk wangi bantal spongebob ni je kadang2 busuk.

tq sbb folow blog akak, nnti akak ke sinar raudah

♥ Che NamNam ♥ said...

wahh ader bantal busukk..sayer bantal busuk takder tapi laki busuk aderlahhh...hahaha

norhidana said...

che namnam- hehehhe alahai... laki busuk tu lah yg duk di peluk2 cium ek, busuk sedap ek hehehe

Amy Syaquena said...

tak update lagi erk! x pe nanti lepas jumaat amy singgah sini lagi k , hope ada entri baru la huhu..

mamasuri said...

nah: suruh edy bertukar jadi spouge bob di malam hari..hehehe

Citarasa Rinduan said...

assalamualaikum dana..
wah!! headermu ....comel nya perut kamu

hahahah..kak ayu tak ada bantal busuk..sebab kak ayu tak suka bantal..tidur pun kepala alas tilam ajer...

norhidana said...

amy- sory ye dik, takde idea bt masa nih heheheh

emy- heheheh kalu blh lama dh aku suruh, tp tak best lah beso sgt ahak

k ayu- heheheh saja nk menayang perut kak hehehe, alahai tidur tak suke bantal ye kak... ke sbb akak tdo ganas heheh