teman2....

Friday, March 11, 2011

kerenah mak yong yg mengada2

as salam sume kwn2

selamat pg jumaat, seronok esok luse dh cuti kan, minggu nih bosan lah sbb edy tak blik kl, duk umah jelah jwb nyer.... uhuk2...
apa agaknyer plan korang ujung minggu nih kan, msti mcm2 nk bt kan

kali nih nk cite psl keinginan aku nk mkn serunding kelapa n rempeyek ikan blis, mkn ngn nasi kosong pns2... mmg sedap, takde lauk lain pun ok... itu yg aku bt pemintaan kt mak aku utk bt sume2 tuh... n disebabkan anak dia nih tgh memboyot, mstilah mak aku layankan je...

nyeh3... time kasih mak, abah n adik2 aku yg sama2 tlg mak aku bt



6 comments:

Zana_MamaBatrice said...

uihssss....sedap tu dana.....
makan tu saja takde lauk lain pun takpe......

norhidana said...

zana- hehhe itu sudah semestinyer... bt lwn mkn nasi sbb skrg selera bile mkn sorang2 agak kurang... mak aku bg 2 plastik besar pun rasa cam tak ckup je wei...

NM02 said...

serunding sedap di makan time puasa

Citarasa Rinduan said...

dana--
wah..daku tersenyum sendirian.
selera ibu mengandung mmg mcm tu..
tak kisahlah makan apa..janji darah tinggi tak naik yer

norhidana said...

k nieza-hehehe tak pose pun best gk ngn nasi pns kak... wallah

k ayu- heheheh, itulah kak mcm ober gitu kan,itulah jgn lah BP naik... hehehhe itu yg ubt tak bnti je

☆ lieya latif ☆ said...

eh tak penah lak aku dgr lauk gitu dana...tapi aku ni tekak jawa so aku dpt bygkan sedapnye..simple2 gitu kan.....

aduh rajin mak ko melayan ko...ye laa cucu die jugak kan dlm perut tu hihihi......ape2 ko nak mkn ko mkn jek dana.....takde laa teringat2 nanti....gitu laa napsu org membuyung cam kite ni huhhuhu