teman2....

Monday, March 21, 2011

entry makan2 n msk2

as salam sume...

mintak maap ye agak slow skit skrg nih, heheheheh
ok lah kali nih, nk update cite psl mkn je ye... sile lah terliur ye kwn2...

disebabkan en edy balik minggu nih,so mood memasak adalah agak rajin, kalu tak haram

ni lauk lunch sabtu- sup ayam pencen...

bfast pagi ahad... mee grg basah ala dana...

rajin tak? heheh sabtu tu jumpa lak ngn pisang tanduk kt pasar tani... tingin lak nk bt kepek

ahad tgri edy msk ayam msk merah-untung aku

bancuhan jmput2 udang - sebelum

ni dia gambar jmput2 udanga yg dh siap- selepas... heheh

p/s: mood kali nih banyak mkn2 sbb edy ada rajin skit lah konon nyer, lgpun tgh rasa nk mkn itu ini, kalu hari keje mmg takde lah aku nk msk beria2

7 comments:

zee nazeri said...

Hari memasak sedunia eh..Dana..hehehe
Suke tgk pic tunjuk peyut tu....huhuhu

☆ lieya latif ☆ said...

mmg meriah ko masak2 dana...dlm perut tu sure girl tu...kemain rajin ko masuk dapur...lepas satu...satu...ade jek menu ko...

betul tu dana, kalo laki ade kat umah, lain mood masak tu kan...sebab ade yg mkn ...mkn pun berteman tu yg syok tu.......

ape2 pun aku terliur tgk cekodok udang tu...mmg nampak marbeles....

**wei peyut ko dah nampak...suke gile header tu!!

norhidana said...

k zee- hhehe hari rajin tu bkn selalu maklumnyer kak...
hehehe tq kak, masa yg ptama dulu tak dpt nk tayang perut, kali nih nk amik peluang

lieya- heheheh tp tak tentu gk girl lieya, sbb rajin nyer bermusim kalu edy ada je rajin, kalu tak haram...
itulah syok sbb mkn bertmn, pastu kalu aku msk dia yg kemas itu yg syok tu heheh

*heheh itulah kalu kt ofis emy pun ckp perut aku dh beso dh... dia siap dh jd mak bidan ckp msti boy heheh

Amy Syaquena said...

ya allah bestnya , semua amy suke..sis x baik tau buat amy kecur air liur je..huhu..meh anta sini sikit boleh

mamasuri said...

untung eddy..bertambah gemuk lah eddy ni...
bila eddy nak pindah sini ni..nak abis bulan 3 ni..nak kena ni si eddy ni...

norhidana said...

amy- heheheh nk antar camne dik, yg ada lg kepek pisang tu je... yg lain dh elek

emy- heheheh mmg pun mi,makin beso n itam dh laki aku tuh... ntah le wei, pnt aku tanya jawapannyer sama je

Citarasa Rinduan said...

dana--
kak terliur mee goreng basah awak..macam2 dalam tu....pandai awak memasak..
dan....hampir semua kak suka dgn makanan tu,,
pandai ady memasak