Tuesday, June 5, 2018

kene diet

As salam semua kwn2,

Ahad lps kami beli raya papa kt setapak central, setapak

Lps dpt apa di hajati, kita try timbang ini budak.... tgk tu... BMI pun terlebih... kene diet sikit nih




ikut je arahan... suke lah dia benda2 mcmni

bdk darjah 1 dh berat 36.kg... fengsan

6 comments:

  1. Mak dia masak sedap2 setiap hari.
    Tu yang terlebih makan si Aiyan ni.
    Kena salahkan mak dia

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. wak WP- hehehhe alah dia biasa bkn mkn lauk2 yg org msk wak, dia banyak mkn nasi... kene diet nih

    ReplyDelete
  4. dah lama x guna benda alah ni kat pasaraya

    ReplyDelete
  5. Mesin timbang ni pun auto kira tinggi kita sekali ke Dana?
    Kak tak pernah lagi cuba yang ni.

    ReplyDelete
  6. erkk.. mama tak penah ukur bmi syafi. sure terlebih juga

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...