teman2....

Monday, June 25, 2018

Hari Raya 2018 Kerteh

As salam semua kwn2,

Selamat hari raya maaf zahir batin kwn2.... 

Salam 11 syawal semua, mesti dh ramai yg mula puasa enam kan.... Mcmne raya kwn2 tahun ni?

Kami sambut raya kt kerteh dulu tahun ni,meriah mcm selalu.... alhamdulillah tahun ni balik raya mmg tak jem, time balik ke johor je yg jemmmm nk nngis rasa 

Jom lah kwn2 layan gambar raya kami tahun ni .... 

Juadah saya di pagi raya... ns impit ngn kuah kacang mil ku

Nasi minyak ngn gulai ayam, edy punya pinggan ni

sekut raya... tp mmg banyak jenis tart nenas hehehe... 

tahun ni kami ungu... ungu manggis

kalau raya kt kerteh mmg gini lah takde songkok ngn samping.... 

si aiyan, ngn makcik2 mmg dia terlebih manja

Kali ni ada 7 beradik je, lagi 2 beradik tak ada ... selalunya cukup 9 beradik

sian tok ki tak nampak dh dek aiyan yg beso tu

aiyan mana nk bergambar sekali ngn kami.... dia mana2 je pun boleh

9 comments:

- dieyana - said...

Selamat hari Raya Dana n family... sedapnya gulai ayam nasik minyak tu..kite baru je start poso hr ni..hihi

Siti Yang Menaip said...

salam aidilfitri =)

norhidana miswan said...

Dieyana- gulai ayam mmg menu raya... selamat berposo enam yek

Siti- salam aidilfitri jgk

aryan azra said...

selamat hari raya dana, maaf zahir batin. Tema kita sama purple, cuma lain tone je

warisan petani said...

Wah meriahnya.
Menu Jawa JDT tunjukla

hainom OKje said...

Selamat Hari Raya maaf zahir batin Dana.... Kalau dah Raya Kerteh nampaknya kena sambung puasa lontonglah kan di pagi Raya hihi....
Jarang dengar cite pasal Tok Ki rasanya ni first time

Mar Mansor said...

selamat hari raya..cantik juga tema ungu manggis dengan tudung pink kan..
JanjiKita

ayunie ramli said...

sronoknya tgk gmbr raya. rasa meriah raya tahun ni. hehehe

norhidana miswan said...

k Aryan Azra- betul tu kak, yg penting team pepel jgk

wak WP- takde menu jawa di bumi kerteh wak, mls nk buat hahhaha

k Hainom- mmg la kak, tahun ni tak rasa lontong lg kak oi... kepingin nya
ada klu time raya kt kerteh adalah psl tokki aiyan tu

Mar- hehehe tulah nk bagi nmpak kontras skit kan

Ayunie- tiap tahun mcmni lah, tema je lebih hahhaha