Friday, June 8, 2018

Selsema pegi jauh2

As salam semua kwn2,

Salam 23 Ramadhan....  tinggal tak sampai seminggu kita nk raya

Pejam celik pejam celik dh nk raya ye kwn2, bila dh makin tua nih, nk sambut raya pun tak se excited masa muda dulu.  Semua sederhana seadanya je

Skrg ni kan kadang time petang hujan, Selasa baru ni kn petang hujan, balik kerja tu hujan berpayung ber2 ngn aiyan.... tp mcm biasalah mmg mama nya lah kene jd pelindung hujan bila angin kuat kn.  Lps magrib tu mama nya dh bersin2 dh.... mkn panadol saluble, tido tu ok... kt opis mula bersin2 lagi... nsb lah tak teruk... 


Sampai tinggal separuh dh tisu kotak tu..... dugaan2

8 comments:

Akashah Kassim said...

semoga cepat sembuh
selsema memang siksa

Norhayati Mohd Isa said...

Syafakillah dana..
Akak sabtu lepas kena selsema..
Skrg alhamdulillah dah sihat.

mamapp said...

gws dana.. semoga raya nanti dah sihat 100% boleh raya sakan

Putri said...

Semoga cepat sembuh..saya pun x suka selsema.kalo g klinik kerajaan memang x de la MC..walaupun selsema sampai badan jd lesu.

Warisan Petani said...

Mudah2an tak melarat dan cepat sembuhnya

ZULHILMI TEMPOYAK said...

semoga cepat sembuh untuk menyambut hari raya. tua muda memakai baju baru warna warni.. oooo

aprilia said...

semoga lekas sembuh,,
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

hainom OKje said...

Akak batuk Dana puasa tahun ni ... sampai sekarang tekak gatal