teman2....

Tuesday, July 5, 2011

masuk wad kali ke4... pengorbanan mama utk baby

as salam sume kwn2...

maaf lama aku menghilangkan diri, apa khabar korang sume... jumaat lps sampai sabtu aku msk wad lg kt HKL, alahai gini lah gaya kalu bnyak sgt penyakit... msk wad sbb BP aku yg tinggi mencanak2.. tp nsbnyer bile msk wad tuh msti BP turun so,dpt lah kuar awal...
pastu doc dh siap2 bg tarikh utk serah diri 12july 2011... huhuhu debar menunggu tarikh tu
tp jumaat ni 8hb july aku ada cek kt antenatal HKL, kalu BP tinggi comfirm kene msk terus sampai 12hb...

apa pun tq utk kwn2 di alam maya ni yg teringat2 aku, yg jenguk2 blog aku yek...

biasa la tiap kali msk wad msti kene amik drh.. sampai dh buruk dh tgn aku

p/s: kwn2 doakan yg terbaik utk aku 12hb ni ek... cptnyer masa berlalu sampai kadang aku fkr alahai seramnyer.... sume perasaan ada skrg nih

8 comments:

sahromnasrudin said...

kami doakan semua urusan deliver baby awak nnti akan dipermudahkan oleh-NYA..banyakkan membaca al fatihah serta ayat kursi ya..selawat ke atas NAbi Muhammad SAW juga jangan sesekali lekang dari bibir awak...

NM02 said...

semalam ai ke hkl, melawat seorang kawan. lama nau tak ke hospital.. seram la.. ai takut ngan hospital..

yey yey... baby junior kuar bulan julai sama ngan untie gebus... celet skit baby junior!

norhidana said...

en sahrom, time ksh ye doakan yg terbaik utk saya,insyallah saya takkan lupe ...

norhidana said...

k nieza- hehehe tkt ngn hospital ek kak, dulu dana pun sama tp skrg nih hospital tu dh jd umah no 2... hehehe

ye nnti blh kongsi bday ek...

zee said...

Semoga semuanya dipermudahkan..Amin

Citarasa Rinduan said...

dana..

jaga kesihatan dik..
jgn makan makanan bergaram2 sangat ya

kak mmg perasan kamu lama tak Bw..
rupanya kamu kena tahan ward again..
kesiannya kamu

norhidana said...

k zee- time kasih kak....

norhidana said...

k ayu- ye kak... itulah kalu lama dana hilang tu fhm2 la hehehe kalu tak msk wad cuti la kot... tp pasni mybe lama sikit hilangkan diri bile bpantang nnti