teman2....

Sunday, July 10, 2011

12hb yg mendebarkan

as salam sume kwn2..

apa cite hujung minggu korang kali nih,msti ada yg duk umah je kn, maklum lah kt kl kn mcm2 agenda yg menyesakkan terjd..tp yg duk luar kl korang musti di penuhi ngn aktiviti yg best2 kan

aku, untuk kali ke5 telah msk wad, n kali nih aku msk wad terus sampai bersalin 12hb nih...
12hb nih aku ckup 38minggu n doc ckp aku kene pksa bersalin masa tuh, aku kene induce utk bersalin,kalu blh normal kalu tak blh mybe kene caesar, tp aku hrp2 moga blh normal lah... korang doa2kan lah ek..
dikesempatan ini juga, aku nk mintak maaf bnyak2 kt korang kot2 ada aku terkasar,terbuat apa2 yg menguris hati korang hrp korang maafkan yek,doakan aku n bby selamat 12hb nih... kalu ada kwn2 yg ada petua camne nk mudahkn bersalin normal pun sgt aku alu2kn..

nk tunggu dr jumaat sampai selasa umpama berbulan2 lamanyer

9 comments:

Citarasa Rinduan said...

Ya Allah yang tuhanku..
kau permudahkanlah adikku dana untuk bersalin normal..
kau berikanlah semangat untuknya..
kau berikanlah sebesar2 kemudahan urusan semasa beliau berjihad untuk melahirkan cahayamatanya

amin....

PS: tabah ya dik, kak ayu dan sahabat semua mendoakan agar kamu cepat bersalin dan selamat
dan.. bab maaf2 tu.. kamu tak pernah buat salah pada kak

petua: minta ibu kamu buat air selusuh ya, mertua pun okey......banyakkan baca alquran..

Kakzakie said...

Entah mengapa tetiba hati kakak jadi sayu. Dari jauh kakak doakan Dana selamat melahirkan baby. Kakak juga teruja mahu melihat baby Dana.

Insya-Allah Dana, kuatkan semangat dan tawakkal pada Allah....

norhidana said...

k ayu- time kasih banyak2 ye kak...
doakan yg terbaik utk dana n bby ye kak...

p/s:dana suh atuk dana btkn air selusuh kak... mak tak tau

norhidana said...

k zakie- time ksh banyak2 ye kak, dana pn tak sbr nk tgk bby ni kak... perasan ada mcm2 bercampur baur ni kak,tkt gmbira sume ada

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

kami mendoakan segala urusan awak akan dipermudahkan olehNYA...tabahkan hatimu whai sahabat

ZanaNordin said...

takpelah Dana....demi si comel yg bakal lahir tu kan...

aku doakan segalanya di permudahkan k...
ko sihat..baby sihat
dan dua-duanya selamat......amin

ilaoptimacare said...

Panduan penjagaan ibu selepas bersalin, boleh lihat di blog ini http://ilaoptimacare.blogspot.com/

Perkhidmatan bidan a.k.a malay confinement lady sedia membantu ibu-ibu selepas bersalin.

Kakzakie said...

Dana... kakak datang nie... Mesti tengah sakit sana-sini kan. Sabarlah dik... ada di mana sekarang nie? Dah ada di Pontian ke? Moga baby sihat dan mudah dijaga....Kalau dah tanggal pusat kurang sikit tangisnya.

Kakak doa dari jauh cepatlah dana kembali seperti sediakala.

p/s: tak sbar nak tengok baby dana...:)

Lelord said...

salam dana,
dah bersalin ke? hehehhe x sabar nk tgk bb
semoga semuanya dipermudahkan, insyaallah