teman2....

Monday, November 22, 2010

roti prata n kari dging

salam korang...

maaf la lama beno aku tak mengupdate blog nih, fhm2 jelah kt umah aku skrg nih line 3g takde... yg ada edge itu pun lmbb gile... nk update blog mmg tak blh, pastu balik raya haji lak kt kg pun ada edge je mmg tak dpt lah... lg2 bizi bile kt kg hehehe (bz mkn)

gambar2 raya haji ada kt laptop tak sempat nk transfer kt pendrive.. lyn dulu gambar nih
smlm bt kari daging pastu tibe2 je rasa nk mkn ngn prata... so apa lg tanya resepi kt mak n bt sndiri
walaupun tak sdp mcm mak aku bt... tp jd lah jnji aku puas hati heheheh





kari daging+cendawan


selepas dh siap msk, walaupun rupe dia tak cun tp jnji dpt mkn

selepas di uli

6 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

GITU LA KAN dana...musim2 org korban nie, mmg byk le stok daging lembudpt.....menu yg wajib sah2 kari...sodap woooo...

aduh terliur beb tgk roti canai ko....kalo aku suke banjir2kan....aduh.....terbyg2 dah ni dana wei!!!

emy/mamasuri said...

nyum2..sedapnyer..

norhidana said...

lieya- betul2 tak syak lg... nk bt sup kalu yg tulang2 tu sedap gk lah...
dh bt kari tibe2 nk mkn ngn prata lak... dh tu takmo yg mamak konon nk bt sndiri... tp keras skit lah beb... hehehhe

norhidana said...

emy- hehehe sedap2 tp keras skit(sbb bt sndiri tak sdp pun aku ckp sdp hehehe)

en_me said...

sodappnyerr..

norhidana said...

en me- tgk mcm sedap... rasa ntah ehheheh