teman2....

Monday, November 29, 2010

idamanku jd milik ku akhirnya....

nk menayang nokia n8 yg aku beli sabtu lps... nyeh2... ingtkan nk kaler silver or black tp kedai tu ada kaler ijau je... kalu ikotkan mmg takmo tp takpe lah amik jelah... heheheh tp yg spoulnyer nk berfb tp kene tolak prepaid... ahak2 pdn muke...

al maklum kt umah aku kn 3g takde, laptop tu jd gajah putih jelah... tpaksa gi  mamak baru dpt berfb... ampeh tul lah celcom... edy pun dengki n sambar 1 black berry... 

BB bold edy...


9 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah kelas korang....gajet canggih2 tuuuu hihihi...tu ar dana, aku tgk kawan aku pakai nokia n 8 ni mmg best laaaa.....yg penting kualiti gambar die mmg best ko.....

bberry lak, mmg terbaek laaa....aku bagi adiah kat laki aku besdey lepas kan....mmg okey laaa...

norhidana said...

lieya- bkn apa... sblum nih kn aku gune n82... takmo lh hp yg aku beli lg kurang functn dr tu... lgpun aku suke gambar n video dia mmg terbaik...

BB tuh aku belikan kt laki aku... kire advance presnt lah walaupun bln 1 kang bday dia.. dh tu aku beli n8 dia pun sibuk sengeh2 ngecek je

ZanaNordin said...

wah......dah jadi hak milik dah idaman ko yerk dana
hijau pun ok ler kaler dia...striking giteww...
aku masih dlm mimpi lgi nie....

Ciklinn said...

huwaaaaaaaaaaa nak jugakk... aku duk gosok laki nih.. tapi kurang gosok kot sbb tu tak dpt2 hahahaha

norhidana said...

zana- heheheh akhirnya... tp mmg utk yg gile gambar video ok lah utk aku... nk berfb kene gune line... ngn prepaid blh miskin

cik linn- hehehe gosok kak gosok... ni dana tak gosok2 pun kak beli sndiri... baru dpt duit kwsp skit...

Citarasa Rinduan said...

dana

tahniah..kak pulak yang happy terlompat2..
suka nya apabila awak dapat apa yang awak hajati.
tahniah yer...

psst..awak tak ambil ker blog yang kak ayu suka sama kamu???

norhidana said...

k ayu...

hehehe tq kak... sbb tumpang hepi.. blog yg akak bt tuh dana lum tgk kak maap ye... sejak2 kt umah line 3g takde susah nk beronline kak...
kt ofis lak susah beno nk dpt
mahap lambat ye kak

Lelord said...

huhuhu ade sesapa nak belikan mamanajlaa BB x

norhidana said...

k lelord

hehehheh cube gosok2 cik abg... kot2 dpt kak