teman2....

Thursday, November 25, 2010

idaman ku... pujaan ku

a`salam sume...

sejak dua menjak nih dlm hati nk tukar je enpon nokia n82 aku nih... dia nyer skrin dh aduhai comot momot gile, terkelupas sana sini.... sampai naik malu nk tunjuk kt org...
skrg nih dh hati ku terpikat ngn nokia n8... mmg cun gile hrp2 dh ada lah kt kedai ...
tak sbr nk membeli n mentry enpon baru... (mcm lah duit dh ckup)

p/s; kredit kt lmn web nokia ye...


N8 nk gk aku yg ada no 8  




10 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ha'ah dana, kawan aku kat opis ni barupakai nokia nie....dei beli nak dekat 2k jugak ...mahal gak kan...tapi bekenan laa ngan kualiti kamera die...12mgpx tuuuuu.......mmg cun gambar...

kalo ko dah beli war2 kan tau....he he he....aku tetap nak tgu iphone 4, tapi tu laa kene tgu laa bile laa celcom nak kuarkan pakej iphone huhuhuu....kalo takde, mak teruskan jek laa pakai nokia 5800 ni hehheeheh

norhidana said...

lieya-dia pakai kaler pe beb? aku mule2 nk try nokia iphone tp tgk n8 nih mcm dh cun... ok kot..
edy suh beli blackberry tp aku tak minat lak...

itulah 12mpx itu yg gile tuh... hehehe
kalu jd aku beli... aku akan tayang kan di sini hehehe

en_me said...

senggol2 jer abg tewww mesti dapat punyerr.. ihiks

norhidana said...

en me- pnt je senggol2an cubit2an...
sbb dia pun nk beli blackberry lak..
nyeh2

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wei...sama ler...aku pun idam2 kan gark N8 nie...rate dlm rm1.5K kan...ok ler tu...
yg penting camera dia 12 mp ko....terbaikkk arr..takyah nak usung camera godang dah lepas nie....boleh ler snap2 secara berleluasa tanpa ada yang perasan.

blackberry pun cun gark....tp bagi aku yg buta it nie....membazir jer kot pakai blackberry tu...

norhidana said...

zana- heheheh sama2 lah kite berusaha membeli ek zana...kamera dia 12mpx tuh yg aku berkenan... kire kamera canon aku tuh bwk time ada spesel ocasion jelah... mana yg nk amik gambar yg kene zoom beria bagai je..

kang sama2 kite menayang ek

emy/mamasuri said...

esok kte g beli yek..hehehe...

norhidana said...

emy- wah2 sume nk beli esok yek... ish2

Citarasa Rinduan said...

salam..

dana...lambatnya kakak ko nie nak terjah sini...
almaklumlah..demam...tak nyempat2 nak kirimkan salam sayang kerinduan utk kamu..


PS: wow...citarasa yang tinggi.. kak suka..

norhidana said...

k ayu

salam gk kak... sian akak demam ek
pnt sgt masa majlis kawin aritu ke kak...

heheheh... sebenarnya suke no 8 n kamera yg tinggi mpx nyer