teman2....

Thursday, November 4, 2010

my new shoe

salam sume..

setelah lama menghilangkn diri, di campur ngn kemalasan mlm ni baru rajin blik nk update..
nk tayang kasut baru, tak la baru sgt sbb dh pakai 1week... n this is my 1st 3inch heels yg aku penah pakai setelah hampir4-5years aku tak pakai heels setinggi nih... selalu aku akn amik 1@1 1/2 inch je... utk langkah keselamatan kn, tp sejak aku fallin in love ngn HP... aku baru berani pki heels yg agak tinggi....

walaupun dsign nyer simple tp selesa bile pakai..sbb tu aku kenan kot...

7 comments:

Ciklinn said...

dik akak pun mcm kamu suka pakai yg style gini selesa sgt2.. n leh nampak tinggi sikit.. hehhe

en_me said...

selesa kanns.. ehehe

BIONIC WOMEN said...

mama dana...huhuhu
cumelssnyer kasut hp ituh...
meh ler jengjalan umah kita..kita dah folow mama pun nih

norhidana said...

k leen- heheh betul kak tp dana ni baru2 je cube2 pakai heels nih dulu2 heels stkt 1-1 1/2 je kak...

en me-sgt selesa

eily- hehehhe tq cumel sbb mama yg pakai kot

☆ lieya latif ☆ said...

cantik dana...pandai ko pilih...ala2 wedges pun yeak.....cun2....

norhidana said...

lieya- aku kalu nk pakai heels mmg kene cari yg wedges tumit penuh gitu... kalu tak sakit kaki al maklum tomei sgt

:: iManja :: said...

wedges mmg besh laaaa...selesa...takde la takot tersangkut kat memana....anyway kiter pon suke HP nyer wedges....