teman2....

Sunday, September 11, 2011

Selamat hari raya kwn2 juga ampun dan maaf












as salam sume kwn2...

maaf terlalu lama aku menghilangkan diri dr dunia blogging nih, dh lama sgt jugak tak blog walking blog kwn2... rindunyer kt korang.... sibuk melayan si kecik aiyan... kt fb aku bnyak skit update itu pun yg simple2 je... korang sume di harap2nyer sihat, raya2 ni msti asik pg open house je kan... ni aku kongsikan gambar aiyan
selamat hari raya maaf zahir dan batin ye kwn2

9 comments:

Citarasa Rinduan said...

selamat hari raya buat dana sekeluarga..
rindunya dengan kamu..
wah!!!!
gambar kamu sklrg, siap sedondon dengan adik perempuan yang lain.. i like..
dana..........
si aiyan comelnya..
thanks syer pic baby...

norhidana said...

k ayu, maaf zahir batin ye kak... lama sgt dana hilang...
rindu sgt2 kt akak ngn yg lain2...
ye kami tiap2 thn mmg bt baju raya sedondon heheh...
insyallah pasni dana rajin2 berBW kt blog kwn2...

Lelord said...

Selamat hari raya dan, seronok la raya thn ni kan dgn kehadiran anakanda

norhidana said...

k lelord- selamat hari raya kak...tq sudi lwt blog dana lg, seronok mmg seronok kak beraya ngn aiyan tp alahai dugaan nyer lg banyak bile beraya ngn budak kecik... huhuhu

NM02 said...

hi awak!!!!

rindu sama kamu

sudah habis pantangkah?

hi rayyan, kamu cumel mcm untie jugak

eh.. gigit jari? lagi super super comeiii

Kakzakie said...

Aduh... lamanya nak tunggu keluar gambar hero comel dana tu. Dari sehari ke sehari akhirnya dah keluar pun dgn senyum dan bulat matanya heee.... cutelah Dana....:)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum awak..

selamat hari raya utk awak sekeluarga ya..maaf zahir batin...semoga selamat dalam waktu berpantang ini :-)

lieyalatif said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaa comelney aiyan...beraye gak si kecik ni yeak....kemain lagi die....geram aku tgk die dana....

ko camne...bile naik keje nie.....dah sihat tak....sonok kan ade baby....mlm camne tdo ade cukup ekekekeekek.....

norhidana said...

lieya- hehehe beraya tp mcm tak raya huhuhu... dia lah best beraya dpt duit raya je.. aku naik keje dlm petengahan bln 10,bile dh sibuk2 jaga anak ni rasa kejap lak cuti hehehe,mlm2 biasa lah tdo mmg tak ckup tp lama2 dh jd biasa lak tak ckup tdo ni, hehehhe sonok mmg sonok ada bby tp time dia dh meragam dh melalak, ayak..

en sahrom- selamat hari raya jugak...tq sudi lg melawat blog saya,saya dh abis pantang 40 hari dh... dh ckup 2bln dh ni...

k zakie- hehehe tq kak sudi menunggu.. tq setia jenguk blog dana, sapa yg cute aiyan ke dana hehehe...

k nieza- heheheh... dh abis pantang dh kak... tp msh cuti lg nih, aiyan tu isap jari sbb dh lapo sgt tu...