teman2....

Tuesday, September 13, 2011

gaya tido aiyan

as salam sume kwn2..

pe kabar?msti ramai lg yg sibuk ngn open house kn,thn ni gambar raya kureng skit, gambar hidngan di pagi raya pun blh lupe nk amik... abis tu sibuk melayan si aiyan nih... alahai
meh aku kongsi ngn korang aksi feveret aiyan time tido...

tido msti mulut bukak... syok

sile abaikan muke aku yg bolat n bejerawat tu

masa ni aiyan kecik lg baru 18hari

hehehe adik aku ckp dh mcm beruang koala 

8 comments:

lieyalatif said...

olololo comey aiyan tdo...mulut tu seksi tu...kalo aku tu sah2 tak lena aiyan tdo sebab kejap2 aku kiss mulut tu ekekeekekek...suke cium bau mulut baby...harum jekkk kan dana.....

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..


awak kne tukar header tue..tukar pd pic baby yg comel nie tau..:-)

norhidana said...

lieya- mlt tu mmg seksi time2 dia tdo,time2 dia tgh senyap,cube tgh nngis... alahai seram mama ni.... aku pun suke kiss mlt dia time dia tgh baik2 tu la... geram comel sgt2..

en sahrom- heheheh yeye nnti saya tukar ek,tgh godeh2 blog,blh lupe camne nk tukar itu ini... ahak2 teruk kn

NM02 said...

aloh aloh aloh

tarik idung tu kang...

Qhaifa Nur said...

salam ziarah

ngantuk sangatlah tu..mmg dah time..

dah follow jom follow back

norhidana said...

k nieza- ehhhehe tarik jgn tak tarik,biar mancung skit

qhaifa- ye terima ksh..nnti saya follow ye

Kakzakie said...

Sekarang mesti semain bijak dah kan Dana... Baby cepat besar tau...

CT said...

comelnya bb...:)