Wednesday, April 15, 2020

LAYAN BAAHUBALI

Assalamualaikum semua,

Di tv3 dah 2minggu berturut ada menayangkan filem baahubali, 2 minggu lepas baahubali :the beginning dan sabtu lepas baahubali: the conclusion. Sabtu lepas memang berjemaahla kami layan. Sebelum ini aku dengan edy je yang layan.
Walaupun filem tamil tu agak over tapi layan jugak.

Berjemaah kan kami... paksu pun join sekali

Macam-macam gaya kan... 

Rasanya ramai juga yang minat layan filem ini

20 comments:

  1. ada tgk rmi update tgk cite ni tp akak tk sempat tgk pn..hehe..tp mlm td layan kuch kuch hota hai mmg best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malam tadi kami nengok ipman 2 kak, ini sabtu kak... taktau sabtu ni filem apa lak

      Delete
  2. Layan filem Tamil ye. Saya layan filem kat TV channel Astro bagi percuma.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua layan, yg hbo dgn movie kadang takde cita best

      Delete
  3. best sebenarnya layan tv baring2 berjemaah..pakkal la tv kat umah ni da tak boleh nak bukak...uhuhuu

    ReplyDelete
  4. popular cerita ni tapi amar tak pernah tgok lagi btw Amar tag kak kat kontest ni.
    https://www.theamaraz.com/2020/04/saya-mahu-produk-creative-united-psan.html

    ReplyDelete
  5. Oh! Sepanjang PKP belum sempat tengok mana-mana filem... huhuhuuuu! Seronok nonton berjemaah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bosan layan hp je kak.. paksu pun dh bosan buat keje tu tgk tv berjemaah

      Delete
  6. bahubali 1 wak tengok dahh.,
    bahubali 2 tgk sikit je., mcm over sgt ., ghittuuu., huhuhu

    ReplyDelete
  7. Ada dengar cerita ni
    tapi tak berkesempatan nak nonton.

    ReplyDelete
  8. ramai yg minat tonton film ni

    ReplyDelete
  9. kak ana pun pernah layan filem ni Dana sampai sequence dia kan main lagi walaupun tak lojik jalan cerita tapi menarik kan hehe :)

    ReplyDelete
  10. Layan filem Tamil memang leka walaupun tak logik tapi nak gak tengok kan... hehehe..

    ReplyDelete

  11. admin numpang promo ya.. :)
    cuma di sini tempat judi online yang aman dan terpecaya di indoneisa WA : +85587781483

    ReplyDelete
  12. Sha tengok ngan anak-anak.. tapi disebabkan lebih banyak sesi soal jawab dari tengok sudahnya tak tengok pun.. hahaha.. sama je bila keluar yang second.. Gitu juga.. Sesi soal jawab lebih banyak dari menonton.. hahaha

    ReplyDelete
  13. tak tengok cerita ni. movie tamil ke hindustan ni dia lama sikit masanya. tu yang malas tengok tu. hihi

    ReplyDelete
  14. Sedap ke Dana ?? Hakak tak suka layan cite lama lama gini.... kalau cite cina pun tak suka yg pakai baju jubah tu... rambut panjang...cite coboy ke....

    ReplyDelete
  15. Haha ramai peminat semua hadap tv

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...