teman2....

Thursday, November 2, 2017

hilang entah ke mana

as salam semua kwn2,


maaf skrg makin lemau blog nih, tuan nya tak sihat... asik cuti je kejenya...

pastu arini semangat nk bt ntry pagi2, sekali cck usb kabel kt hp kok tak kuar apa2 kt pc nih, selalu kuar je... ni tak lain tak bukan msti keje si aiyan la ni.

Kalau kasi can sesekali dia main game kt hp nih, ngn setting2 hp mama nya sekali dia usik, ni mama pun tak tau camne nk bg boleh upload gambo semula nih.

Harap maaf ye kwn2....

Ni aku share muke bdk yg kerjaka hp mama nya nih

geram ngn ini budak... 

13 comments:

aryan azra said...

moga kesihatan dana baik2 saja ye, ye lah sekarang ni cuaca tak nmenentu kejap hujan kejap panas, kesihatan punjadi tak menentu jugakkan.

hehehe biasalah anak2 bila dapat hp maknye mesti ada yangtak kena lepas tu kan

norey said...

sama la dana..akak pun on off xsihat..akak harap dana cepat sembuh...

Inani Hazwani said...

Get well soon kak Dana :)

nurbijen said...

Patut la lama tak berupdate..
Semoga cepat sihat yer Dana..
Hihihi, dah pandai Aiyan tukar setting Hp.. bertabah la mama :)

norhidana miswan said...

k Aryan - mekasih kak... tulah makin berusia skait pun datang n pergi...
kadang ntah apa di godehnya...selalu edit2 gambo je

k Norey- moga sama2 kita semakin sihat ye kak

Inani- tq nani

k Nurbijen- itulah kak, kejap ada kejap ilang dh mcm biskut... selama ni usik gak tp takdelah sampai hilang gini

aizamia 3 said...

Moga cepat baik Dana..
Bilalah dapat jumpa dak Aiyan tu agaknya.. eeemm..

Mommy Cici said...

jaga diri kak. cuaca skrg kejap ujan kejap panas bedeting ha.

heheh Cici selalu nak upload, cici masukkan kan fb dulu pastu baru save gambo

Azian Elias said...

ha..haa,, muka wanted lah jadinya ieee.. sian dia.

hainom OKje said...

Haha....Dana perkataan kok tu dah lama hakak tak guna tau!
Hakak dah lama tak boleh pindah gambo dr hp ke lappy, usbnya mengong kot. Ni nak update blog pun guna hp dulu pas tu baru adjus dlm lappy.

Mimi Azirah said...

Get well soon kak

Cik Rose said...

Assalamualaikum kak.. macam mana keadaan akak hari ni.. Ros doakan moga baik-baik saja. cepat sihat ya kak.

Warisan Petani said...

Harap2 dah sihat sekarang.

TukangKebun said...

Sama juga geng dengan si Abby ni.
Semalam habis wassup nya hilang.
Terus abang-abang Abby pun bising bebel kan Abby.
Abby tak sayang papa ke...macam mana dah tak boleh video call dengan papa.
Habis Abby depress tido dari pukul 5 tak bangun-bangun sampai awal pagi ni.
Tak mau makan malam.