teman2....

Monday, September 20, 2010

hari raya semua org gembira... la la la

gambar2 di hari raya pertama kt kg pt kahar pontian, johor
tema tahun nih biru turqois... boria gitu





13 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

SWEET gile pic raye ko dana...aku suke sebab sume sepakat ikut tema ....meriah gitu hah...seronok ko kan....beraye ngan en hubby.....auwwww!!! heheheeheh

norhidana said...

heheeh tq lieya, tiap2 tahun mmg kene ada tema family aku nih, cume tahun ni je boria corak sama je, selalu corak lain2 kaler je sama...

seronok dpt raya ber2 tp lg seronok cam ko raya ngn mia mija... bile lah rezeki aku lak...

en_me said...

ammvoiiii sweetnyerrrr.. ehehe

~~Ciklinn~~ said...

1st time raya ber2 kan... best kan....
cantik tema tahun nie.. sweet jer kaler

norhidana said...

en me- hehehe mekasih en me...

k linn- aah kak, best tu best lah tp pas2 tu kene tinggal balik... bosan...
tahun dpn dh plan kaler purple

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

va va va....seronok bila satu keluarga ikut tema kan...semangat nak raya tu lain macam sikit....nak ikut camko ler...tahun dpn turn belah aku, boleh ler aku borong kain sekayu terus utk keluarga aku sumer.......baru ler meriah kalau ambil gambar....

ko kemain lagi...si eddy beria2 nak pakai butang..ko siap posing dpn dia...ceh...

norhidana said...

zana- heheheh itulah seronok kalu sama je... hehhe semangat raya tu lain... apa lg blh la tahun dpn ko beli sekayu baju kurugn sama tp jgn laki ko sekali pun sama lak... heheh

eleh edy tuh eksen je btlkan butang tuh... heheh aku suh dia belajar pakai baju melayu teluk belanga tak mo... pdn muke

~ataicha~ said...

selamat hari raya erk puan dana..
tahun ni tema warna ni erk?.

penjejak maya said...

salam ziarah ke sini..

norhidana said...

hata- selamat hari rya gk... ye tema kaler ni...

penjejak maya- ye time kasih sudi melawat

Cery said...

salam kenal..sy dahfollow awk..jom follow dan tukar2 blog list ..jom jom ke blog sy

norhidana said...

cery- tq sbb memfolow saya

zamkl said...

nice tema