teman2....

Tuesday, September 28, 2010

berjumpa kwn lama yg terpisah 9thn

ni kwn aku ayu... kami kenal masa kt uitm dulu, masa tu aku sem 1 dip SS14 sblum d tukar OM114,n ayu lak budak pre akaun kot... lps aku nk masuk sem 2 ayu lak tak dpt utk sambung dip akaun so kami terputus hubungan... akhir 2000 kami terpisah... mmg lost gile sampaikan raya tahun ni dia antar kad raya kt kg aku.... so kami pun terjumpa semula... the best part dia org dungun terengganu so msti lah dpt jumpa sbb laki aku kn org kerteh dh dkt dh... raya ke4 aritu jumpa dia... dia mmg tak berubah.. msh lg mcm dulu, masa tu terimbas kembali semua kisah2 kami..
heheh tak sangka kad raya tu penyambung persahabatan kami semula





2 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

seronok dpt jumpe kawan lame yg dah terpisah kan...mau mcm2 cite keluar....

norhidana said...

lieya- aah beb, mmg best, terimbau semua cite2 lama... tp laki aku lah yg terkulat2 duk sorang, nk nympuk tak tau dh tu diam jelah...