teman2....

Thursday, September 2, 2010

aku n edy... dulu

nk letak gambar masa awal2 kenal dulu kt uitm ada kt kg, nnti lah blik kg aku cari...
msti kelakar tgk gambar masa mude2 dulu...
ni kire gambar sesi perkenalan kami semula...

perkenalan kami semula pd bulan puasa tahun 2008 tak ingt tarikh lak... masa tuh dia saja2 je msg konon nk test aku lah... ampeh
pastu jumpa balik mmg rasa lain... lps 6thn lost contek akhirnya jumpa blik
gambar yg baju kuning tuh awal 2009, gambar baju hijau masa family dia dtg merisik aku akhir 2009 n gambar nikah kami awal 2010...
kalu nk dicitekan panjang lebar sampai muntah2 korang
tp... saja nk imbau kembali... sbb bile time nk raya nih teringt
masa ni lah kami mule2 kenal semula



7 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

hoh dating kat ulu bendul.....heheheeheheehehe

tu la kan,sweet jek bile tgk pic lame2 ni...tekenang zaman dulu...aku nak kene cari gambar2 lame aku ni...ntah mane aku letak agaknye....

norhidana said...

lieya- hehehe kelakar kn
itulah nk cari masa dulu2 lg... kalu ko tgk muke edy dulu2 lg lah kelakar lain gile...

harus ko cari lieya... bt kenangan

emy/mamasuri said...

tetiba lak kwn aku ni romantik...
hehehe...

norhidana said...

emy- teringat la masa mule2 kami kenal kan bulan pose... kalu ingt2 balik kelakar
camne dia pura2 tanya aku ni sapa... sdngkan dia dh tau itu no aku, cume aku je tak tau itu dia...
bile tau je sapa dia, aku marah2 lah menghamburkan kemarahan 6tahun lps ahak2

en_me said...

ammvoiii romantiknyerr akak itteww.. ehehe

ataicha said...

so sweet.. romantiknya.. :p

norhidana said...

me- tq2, nampak tak tranformasi edy ngn jambang n rambut nyer hehehe

hatta- heheheh toce2